Schoonmaken houtwerk

Door diverse weeromstandigheden zijn werkzaamheden rondom het huis regelmatig nodig. Wat denkt u bijvoorbeeld van het schoonmaken van het houtwerk.

Karweitjes die de kwaliteit van het houtwerk zeker ten goede komen. Geen zin, geen tijd of niet de middelen? Laat het dan over aan een vakman. Schilder- en onderhoudsbedrijf J.Kuijper neemt u graag alle zorg uit handen en zorgt ervoor dat uw huis er weer pico bello bij staat. Wij voeren graag een complete onderhoudsbeurt uit. Uiteraard is het ook mogelijk dat wij alleen een gedeelte van de werkzaamheden voor u uitvoeren. Neem vrijblijvend contact met ons op zodat wij met u kunnen meedenken over de best mogelijke oplossing.

Complete voorjaarsbeurt

De complete voorjaarsbeurt die u bij Schilder- en onderhoudsbedrijf J. Kuijper kunt afnemen is zeer compleet maar ook modulair opgebouwd. U kunt dus zelf kiezen welke onderdelen u wilt laten uitvoeren of niet. De onderdelen waar u uit kunt kiezen zijn:

  • Schoonmaken houtwerk
  • Uitvoeren lichte onderhoudswerkzaamheden. Te denken valt aan noodreperaties waar lekkages uit voort kunnen komen, rottende houtelementen of andere in het oogspringende elementen.
Vraag vrijblijvend een offerte aan:
Ontvang 10% burenkorting op schilderwerk