Buiten & binnenschilderwerk te Leidschendam

In Leidschendam heeft Schilders- en onderhoudsbedrijf J.Kuijper het binnen- en buitenschilderwerk gerealiseerd voor een vrijstaande woning. Bij dergelijke projecten is het belangrijk dat het onderhoud goed en grondig gebeurt. Verkeerd of slecht gerestaureerde projecten gaan namelijk veel minder lang mee. Op korte termijn kan een haastig uitgevoerde klus een prijsvoordeel opleveren maar op de langere termijn is het funest voor een woning en uw portemonnee. Schilders- en onderhoudsbedrijf J. Kuijper gaat daarom voor de lange termijn oplossing.

lees meer

Buitenschilderwerk Wassenaar

In Wassenaar hebben wij deze vrijstaande woning grondig aangepakt. Niet alleen zijn wij verantwoordelijk voor het gehele buitenschilderwerk maar hebben wij ook al het houtwerk behandeld en een aantal broodnodige reparaties uitgevoerd.

lees meer

Renovatie en schilderwerk Leidschendam

Uw woning laten opknappen of volledig laten renoveren? Dat kan bij J.Kuijper Schilders- en Onderhoudsbedrijf! Samen met een vast contactpersoon bespreekt u uw wensen. Wij adviseren u daar graag bij en zorgen dat het traject soepel verloopt. 

lees meer

Binnenschilderwerk Wassenaar

Als schildersbedrijf zijn wij ook vaak te vinden in Wassenaar voor diverse schildersklussen en onderhoudswerkzaamheden. In opdracht van een VvE uit Wassenaar hebben onze vakmensen dit pand volledig voorzien van nieuw binnenschilderwerk.

lees meer
Vraag vrijblijvend een offerte aan: