Renovatie en schilderwerk Leidschendam

Uw woning laten opknappen of volledig laten renoveren? Dat kan bij J.Kuijper Schilders- en Onderhoudsbedrijf! Samen met een vast contactpersoon bespreekt u uw wensen. Wij adviseren u daar graag bij en zorgen dat het traject soepel verloopt. 

lees meer

Binnenschilderwerk Wassenaar

Als schildersbedrijf zijn wij ook vaak te vinden in Wassenaar voor diverse schildersklussen en onderhoudswerkzaamheden. In opdracht van een VvE uit Wassenaar hebben onze vakmensen dit pand volledig voorzien van nieuw binnenschilderwerk.

lees meer

Renovatie Den Haag

Deze werkzaamheden zijn uitgevoerd bij dit pand in Den Haag. Uitbreiden en vernieuwen van de bestaande elektra waarbij tevens een nieuwe stoppenkast met aardlekschakelaar werd geplaatst.

lees meer
Vraag vrijblijvend een offerte aan: