Stucen maar!

Dat kunnen onze vakmensen wel; stucen. En niet zo'n beetje glad ook!

Wist u dat ons schilders- en onderhoudsbedrijf al kwaliteit levert sinds 1981? Dat zijn toch al de nodige jaren aan kennis, ervaring en vakmanschap. En dat is uiteraard goed terug te zien in de sprankelende kwaliteit van ons stucwerk. Tot in de details geperfectioneerd, zullen we maar zeggen. En daar zijn we best een beetje trots op.

lees meer

Strakke muren met renovlies behang!

Een nieuwbouw woning; alles nieuw, alles glad. Tenminste, niet voor lang! En dat geldt vooral voor uw muren! U heeft vast wel eens iets gehoord over scheuren die kunnen ontstaan in een nieuwbouwhuis na het stucen van de muren en plafonds? Een onontkoombaar feit. Helaas.

lees meer

Gehele woning stucen

Voor dit project hebben ons vakmensen de kwasten achterwege gelaten. Er werd in Leidschendam dan ook voornamelijk gestuct. Met drie man sterk werd de gehele woning binnen korte tijd volledig strak gestuct.

Strak eindresultaat. Daar wordt iedereen blij van, toch?

lees meer

Houtrot reparatie in Voorburg

Een vervelende bijkomstigheid van hout kozijnen is houtrot. Houtrot is een aantasting van het hout die wordt veroorzaakt door schimmels. Liever geen houtrot? Zorg er dan voor dat uw verfsysteem heel het jaar in orde is! Hoe ontstaat houtrot en hoe komt u er van af? Dat leggen wij u graag verder uit:

lees meer

Buitenschilderwerk met hoogwerker

Snel en efficiënt schilderen op grote hoogte doen we al enige tijd met de knikgiekhoogwerker; een hoogwerker met een werkbereik van maar liefst 12 meter. Interessant? Wij vinden van wel.

Deze hoogwerker biedt onze schilders namelijk de mogelijkheid om vrijwel direct op de gewenste hoogte te werken en om snel en eenvoudig langs de gevel te manoeuvreren. Wat betekent dit voor u? Dat onze schilder een stuk efficiënter werken en dus ook sneller weg zijn.

lees meer

Houtwerk lakken in Wassenaar

De herfst- en wintermaanden stellen uw houtwerk flink op de proef. De neerslag in deze maanden kan uw houtwerk ernstig aantasten als de verflaag niet meer optimaal is.

Nu de zon weer regelmatig doorkomt, is de perfecte tijd aangebroken om te inventariseren of deze neerslag zichtbare schade heeft achtergelaten.

lees meer

Airless spuitwerk en stucen

Wanneer u het meest strakke eindresultaat wilt voor uw schilderwerk, kies dan zonder twijfel voor airless spuitwerk. De verftechniek met een fantastisch glad eindresultaat. Een afwerkingsniveau dat niet met rollen te vergelijken is!

lees meer

Vliesbehang aanbrengen in Leidschendam-Voorburg

Laat uw muren opknappen met glasvezel, glasvlies, glasweefsel of renovlies behang! Een perfecte oplossing als u uw muren niet (opnieuw) wilt laten stucen. Welk vliesbehang u kiest, hangt af van de uitstraling (structuur of glad) die u wenst en de ondergrond (egaal of niet) waarop het vliesbehang wordt aangebracht.

lees meer
Vraag vrijblijvend een offerte aan: