Bij deze woning in Voorburg heeft ons schildersbedrijf wederom een prachtig resultaat geleverd. Nou is dat met airless spuitwerk ook wel iets eenvoudiger te behalen dan met traditioneel schilderwerk. Omdat het eindresultaat van airless spuitwerk extra glad is, is ook de ondergrond/structuur van het oppervlak beter zichtbaar. Dit is in sommige gevallen geen enkel probleem, denkt u maar aan spackspuitwerk of spachtelputz. In deze gevallen wilt u de structuur behouden. Maar indien u gladde muren heeft, is het ook van belang dat de ondergrond extra glad en egaal is omdat oneffenheden extra zichtbaar zijn door het gladde eindresultaat. 

Bij deze woning is ook gekozen voor nieuw stucwerk. Een goede basis om te beginnen met een egale ondergrond. Eenmaal glad gestuct, zijn muren en plafond voorzien van een dekkende laag airless spuitwerk. Een strakke, efficiënte manier van schilderen.

Spuitwerk

Heeft u ook interesse in airless spuitwerk of traditioneel schilderwerk? Neem dan vrijblijvend contact met ons op en informeer naar de mogelijkheden!

Plafond stucen
Stucen
Airless spuitwerk
Binnenschilderswerk ná spuitwerk
Vraag vrijblijvend een offerte aan: