Stralend wit in Pijnacker

Nieuwe woning gekocht? Gefeliciteerd! Uiteraard moet uw woning ook geschilderd worden. De wanden van een nieuwbouwwoning worden vaak 'behangklaar' opgeleverd. Deze wanden moeten vooraf voorzien worden van een dunne laag stucwerk.

lees meer

Lekkage vlekken in het schilderwerk

Helaas komt het soms voor dat je een lekkage in huis hebt. Een vervelende bijkomstigheid zijn lekkagevlekken. Deze vlekken wil je natuurlijk zo snel mogelijk verwijdert hebben.

lees meer

Binnenschilderwerk Rijswijk

Al het houtwerk in uw woning heeft regelmatig een schilderbeurt nodig. Zo ook uw houten deuren en kozijnen. Voor deze woning in Rijswijk heeft ons schildersbedrijf onlangs de deuren en kozijnen geschilderd.

lees meer

Woning schilderwerk Zoetermeer

Schilder en onderhoudsbedrijf J.Kuijper is het aangewezen schildersbedrijf voor al uw schilderwerken. Zo heeft ons schildersbedrijf onlangs een woning te Zoetermeer voorzien van nieuw schilderwerk.

lees meer

Binnenschilderwerk in Voorburg

In Voorburg heeft schildersbedrijf J.Kuijper onlangs een woning voorzien van nieuw schilderwerk. Voor deze woning in Voorburg zijn wanden en plafonds hersteld waarnaar vervolgens geschilderd.

lees meer

Binnenschilderwerk huis in Den Haag

In Den Haag hebben wij van een huis het complete schilderwerk verzorgd. Daarbij zijn alle aspecten meegenomen zodat het huis er niet alleen weer mooi uitziet maar dat het ook weer voor een flinke periode in orde is.

lees meer
Vraag vrijblijvend een offerte aan:
Ontvang 10% burenkorting op schilderwerk