Buitenschilderwerk in hartje zomer

Buitenschilderwerk

Op het moment van schrijven verkeren we al een aantal dagen in een hittegolf. Een beetje hitte weerhoudt onze schilder niet van het gebruiken van zijn kwast, alleen staat het kwik nu al een aantal dagen boven de 30 graden Celsius en dat is voor ons als schilders alles behalve ideaal, toch?

Temperaturen boven de 30 graden Celsius en de combinatie met zon is funest voor het schilderwerk. Uiteraard kunnen we hier wel 'omheen' werken.

Onze vakmannen beginnen lekker vroeg in de ochtend. In de ochtend zijn de temperaturen nog aangenaam. Naarmate de dag vordert begint de temperatuur te stijgen. Onze schilders schilderen daarom zoveel mogelijk achter de zon aan. Hierdoor proberen we voortdurend in de schaduw te werken. De felle zon kan in de nieuwe verflaag namelijk luchtbelletjes veroorzaken. Dit wordt veroorzaakt doordat er lucht aanwezig is in het houtwerk dat niet kan ontsnappen en vast raakt in de nieuwe verflaag. De lucht zet vervolgens uit en zo ontstaan de luchtbelletjes. Maar zo ver laten wij het uiteraard niet komen!

Interesse? Neem dan vrijblijvend contact met ons op!

Kitten van raam
Schilderen daklijst
Schilderen boeidelen
Schilderwerk
Houtwerk schilderen
Schilderen met warm weer
Vraag vrijblijvend een offerte aan: