Buitenschilderwerk in Wateringen

Buitenschilderwerk

Op een heerlijke, zomerse dag heeft ons schildersbedrijf werkzaamheden uitgevoerd bij deze woning in Wateringen. Onze schilders hebben bij deze woning het schilderwerk van boeidelen en buitendeuren aangepakt.

Omdat J.Kuijper Schilders- en Onderhoudsbedrijf kwaliteit tastbaar wilt maken, gaan onze vakmensen altijd gedegen en gestructureerd te werk:

1. Verlaag controleren

Voordat onze schilders beginnen, moet er eerst goed geschuurd worden. Hierbij kijkt onze schilder altijd naar de huidige staat van de verflaag. Is deze aan het bladeren, deels aan het bladeren, of is er niks aan de hand? Wanneer er niks aan de hand is, wordt de ondergrond goed opgeschuurd. Is de verflaag erg aan het bladeren, dan wordt de gehele verflaag verwijderd. Hoe slechter de staat, hoe meer voorwerk. Laat uw schilderwerk daarom regelmatig onderhouden.  

2. Schuren

Nadat de ondergrond goed schoon is gemaakt, kan onze schilder beginnen met schuren. Hierdoor wordt de ondergrond ruwer, waardoor de verflaag beter hecht.

3. Beschadigingen en oneffenheden herstellen

Een mooi, egale ondergrond geeft het mooiste eindresultaat. Deukjes, krassen en andere oneffenheden worden voorzien van een laagje tweecomponenten plamuur. Nadat de plamuur is opgedroogd en is uitgehard, wordt de oppervlakte opnieuw geschuurd. Wanneer de plamuur is ingekrompen, wordt nog een extra laagje aangebracht om het geheel alsnog egaal te krijgen.

4. Verven

Nadat de ondergrond is opgeschuurd en geëgaliseerd kan het echte schilderwerk beginnen. Ons schildersbedrijf gebruikt alleen producten van hoogwaardige kwaliteit. 

5. Eerste laag bewerken

Afhankelijk van de ondergrond, binnen of buiten gelegen, wordt er meer dan één verflaag aangebracht. Na het aanbrengen van de eerste verflaag, wordt het geheel weer licht opgeschuurd en schoongemaakt. 

6. Twee laag

Na het bewerken van de eerste laag, wordt de tweede dekkende laag verf aangebracht. In veel gevallen is de tweede laag voldoende. In enkele gevallen wordt een derde laag aangebracht.

Offerte schilderwerk Wateringen

 J.Kuijper Schilders- en Onderhoudsbedrijf is regelmatig actief in Wateringen. Zoekt u een schildersbedrijf die kwaliteit levert? Neem dan vrijblijvend contact met ons op.

Afgelakte buitendeur
Closeup van de afgelakte buitendeur
Boeidelen strak in de lak
Afgelakte voordeur
Geschilderde boeidelen
Opgeschuurde boeidelen
Geschuurde buitendeur, klaar voor een nieuwe verflaag
Closeup buitendeur. Afgebladderde verf repareren
Opgeschuurde boeidelen en dakkapel
Burenkorting op schilderwerk in Wateringen
Vraag vrijblijvend een offerte aan:
Ontvang 10% burenkorting op schilderwerk