Onze handen aan de Guirlande

Goed buitenschilderwerk brengt meerdere voordelen met zich mee. Naast het visuele aspect biedt goed buitenschilderwerk ook onderhoud aan uw woning wat het behoud van uw pand weer ten goede komt. Weer en wind stellen buitenschilderwerk goed op de proef. Schakel daarom een vakkundige buitenschilder in!

lees meer

Buitenschilderwerk in Wateringen

Op een heerlijke, zomerse dag heeft ons schildersbedrijf werkzaamheden uitgevoerd bij deze woning in Wateringen. Onze schilders hebben bij deze woning het schilderwerk van boeidelen en buitendeuren aangepakt.

lees meer

Wauw in Delfgauw

Onze schilders worden regelmatig gespot in Den Haag en omgeving, maar ook steeds vaker in regio's die niet zo dicht bij de Leidschendamse thuisbasis liggen. Dit keer werden onze schilders gespot in Delfgauw!

lees meer

Onderhoud schilderwerk Berkel en Rodenrijs

Graag gaan onze schilders zo efficiënt mogelijk te werk. En om dat mede mogelijk te maken, maken wij regelmatig gebruik van onze hoogwerker. Met onze hoogwerker kan onze schilder snel en efficiënt te werk gaan op diverse hoogtes.

lees meer

Buitenschilderwerk Delfgauw

Af en toe hebben de deuren in uw woning een opknapbeurt nodig. Dit geldt natuurlijk voor zowel binnen- als buitendeuren. Bij deze woning in Delfgauw hebben de schilders van J.Kuijper de buitendeuren geschilderd.

lees meer

Schilderwerk voor nieuwbouw

Goed buitenschilderwerk is belangrijk, ook bij nieuwbouwwoningen. Het schilderwerk moet eens in de 4 à 5 jaar plaatsvinden om zo grotere uitgaven te voorkomen.

lees meer

Schilder in Ypenburg

De onderhoudscyclus van verf gebruikt bij nieuwbouw is doorgaans 4 tot 5 jaar. Na deze periode is het raadzaam om uw schilderwerk te herzien.

lees meer
Vraag vrijblijvend een offerte aan: