Buitenschilderwerk basisschool Leidschendam

De schilders van Schildersbedrijf J.Kuijper hebben onlangs deze basisschool in Leidschendam weer laten stralen. Ons team van gedreven schilders hebben het buitenschilderwerk van deze basisschool volledig hersteld.

lees meer

Buitenschilderwerk Berkel en Rodenrijs

Tegenwoordig ook actief in Berkel en Rodenrijs. Schildersbedrijf J.Kuijper heeft onlangs deze woning een strakke uitstraling gegeven. Met de lente en zomermaanden om de hoek, wordt het weer de hoogste tijd om uw buitenschilderwerk te onderhouden. Want wanneer u geniet in uw tuin van het heerlijke weer, wilt u immers ook tevreden zijn over het utizicht: een strak en verzorgde buitengevel. Zo heeft Schildersbedrijf J.Kuijper onlangs deze woning geschilderd in Berkel en Rodenrijs. 

lees meer

Buitenschilderwerk vrijstaande woning Leidschendam

Woont u ook in Leidschendam of omgeving en wilt u ook u woning laten schilderen? Neem dan vrijblijvend contact met ons op. J.Kuijper Schilder- en onderhoudsbedrijf B.V. helpt u namelijk graag. Ook heeft u bij ons de mogelijkheid om gratis een offerte aan te vragen.

lees meer

Schilderen woning te Wassenaar

Deze mooie vrijstaande woning te Wassenaar kon een kleine opknapbeurt wel gebruiken. Aan Schilder - en onderhoudsbedrijf J.Kuijper de eer om de woning van buiten schoon te maken en te verven.

lees meer

Schilderwerk woning Leidschenveen

In de regio Leidschenveen, Leidschendam, Voorburg en Ypenburg, is schilder en onderhoudsbedrijf J.Kuijper regelmatig actief. Zo schilderde onze schilders onlangs deze woning in Leidschenveen (Den Haag).

lees meer

Schilderwerk Voorschoten

In de regio Voorschoten is Schildersbedrijf J.Kuijper regelmatig actief. Zo schilderde Schildersbedrijf J.Kuijper ook deze woning in Voorschoten.

lees meer

Schilderwerk woning Den Haag

Door diverse weersomstandigheden is het schilderwerk van deze woning in Den Haag aangetast. Aan Schildersbedrijf en onderhoudsbedrijf J.Kuijper uit Den Haag de opdracht om het buitenschilderwerk  van deze woning  te voorzien van een nieuwe verflaag.

lees meer

Schilderwerk Voorburg

Voor een woning in Voorburg heeft schilder J.Kuijper het schilderwerk gerealiseerd. Deze woning in Voorburg werd voorzien van een nieuwe verflaag op daklijsten en dakkapellen. Tevens werd het hekwerk onder handen genomen.

lees meer
Vraag vrijblijvend een offerte aan: