Schilderwerk woning Leidschenveen

In de regio Leidschenveen, Leidschendam, Voorburg en Ypenburg, is schilder en onderhoudsbedrijf J.Kuijper regelmatig actief. Zo schilderde onze schilders onlangs deze woning in Leidschenveen (Den Haag).

lees meer

Woning Renovatie Den Haag

In Den Haag heeft J.Kuijper schilder- en onderhoudsbedrijf onlangs een woning volledig gerenoveerd van A tot Z waarnaar een prachtig resultaat tot stand is gekomen.

lees meer

Schilderwerk woning Den Haag

Door diverse weersomstandigheden is het schilderwerk van deze woning in Den Haag aangetast. Aan Schildersbedrijf en onderhoudsbedrijf J.Kuijper uit Den Haag de opdracht om het buitenschilderwerk  van deze woning  te voorzien van een nieuwe verflaag.

lees meer

Renovatie toilet Den Haag

Schilders- en onderhoudsbedrijf J.Kuijper heeft een toilet gerenoveerd te Den Haag. Het toilet is volledig van A tot Z gerenoveerd en gemoderniseerd.

lees meer

Schilderwerk Den Haag

In het centrum van Den Haag heeft Schilders- en onderhoudsbedrijf J.Kuijper het buitenschilderwerk gerealiseerd voor een mooie hoekwoning. Niet alleen zijn wij verantwoordelijk voor het gehele buitenschilderwerk, maar hebben wij ook al het houtwerk behandeld.

lees meer

Binnenschilderwerk huis in Den Haag

In Den Haag hebben wij van een huis het complete schilderwerk verzorgd. Daarbij zijn alle aspecten meegenomen zodat het huis er niet alleen weer mooi uitziet maar dat het ook weer voor een flinke periode in orde is.

lees meer
Vraag vrijblijvend een offerte aan: