Strakke muren met renovlies behang!

Een nieuwbouw woning; alles nieuw, alles glad. Tenminste, niet voor lang! En dat geldt vooral voor uw muren! U heeft vast wel eens iets gehoord over scheuren die kunnen ontstaan in een nieuwbouwhuis na het stucen van de muren en plafonds? Een onontkoombaar feit. Helaas.

lees meer

Vliesbehang aanbrengen in Leidschendam-Voorburg

Laat uw muren opknappen met glasvezel, glasvlies, glasweefsel of renovlies behang! Een perfecte oplossing als u uw muren niet (opnieuw) wilt laten stucen. Welk vliesbehang u kiest, hangt af van de uitstraling (structuur of glad) die u wenst en de ondergrond (egaal of niet) waarop het vliesbehang wordt aangebracht.

lees meer

Renovlies aanbrengen woning Pijnacker-Nootdorp

Nieuwbouw en behang? Slimme keuze! Renovliesbehang aanbrengen bij een (nieuwbouw) woning is een logische en slimme keuze! Naast een mooi strak resultaat, heeft het ook nog functionele waarden! Dit behang versterkt namelijk en voorkomt scheurtjes bij werkende muren!

lees meer

Glasvliesbehang in Berkel en Rodenrijs

Laat de muren van uw woning behangen met glasvliesbehang voor een mooi en egale uitstraling! De behangers van J.Kuijper Schilders- en Onderhoudsbedrijf hebben jarenlange ervaring met het aanbrengen van glasvliesbehang. Naast glasvliesbehang heeft u ook keuze uit glasweefselbehang en renovliesbehang.

lees meer
Vraag vrijblijvend een offerte aan: