Glasvliesbehang in Berkel en Rodenrijs

Glasvlies- glasweefselbehang

Laat de muren van uw woning behangen met glasvliesbehang voor een mooi en egale uitstraling! De behangers van J.Kuijper Schilders- en Onderhoudsbedrijf hebben jarenlange ervaring met het aanbrengen van glasvliesbehang. Naast glasvliesbehang heeft u ook keuze uit glasweefselbehang en renovliesbehang.

Glasvlies-, glasweefsel- en renovliesbehang zijn erg populair! De behangsoorten werken allen erg egaliserend en scheuroverbruggend. Het is uitermate geschikt voor zowel bestaande bouw als nieuwbouw. De behangsoorten zijn verkrijgbaar in diverse soorten. Van uiterst fijn tot grof. 

Ideaal voor nieuwbouw

Wanneer u uw nieuwbouwwoning betrekt, heeft u (gemiddeld) de eerste vier jaar kans op scheuren in uw binnenmuren. Dit wordt veroorzaakt doordat uw woning nog niet geheel strak op de fundering rust. Hierdoor kan er verzakking van enkele millimeters plaatsvinden die enkele scheuren in uw muren veroorzaakt. Daarnaast kunnen de scheuren ook veroorzaakt worden door vocht in uw muren. 

Door het aanbrengen van een vliesbehang, gaat u deze scheuren tegen. Het vliesbehang verstevigd de muren en zal fijnen scheurtjes doen verdwijnen. Daarnaast kan het behang direct op uw muren worden aangebracht: stucen is niet nodig!

Offerte glasvliesbehang

Bent u op zoek naar een behanger die glasvliesbehang, glasweefselbehang of renovliesbehang bij u kan aanbrengen? Neem dan contact met ons op en vraag naar de mogelijkheden!

 

Glasvliesbehang op maat
Glasvliesbehanger
Muur met een deel glasvliefbehang
Eindresultaat muren met glasvliesbehang
Zoldermuren met glasvliesbehang
Vraag vrijblijvend een offerte aan:
Ontvang 10% burenkorting op schilderwerk