De dakkapel, raamkozijnen, deuren, boeidelen en houtlijsten waren ernstig aangetast door deze houtrot.

Door jarenlange ervaring met houtrot heeft de eigenaar van deze woning te Wassenaar Schilders- en onderhoudsbedrijf J.Kuijper ingeschakeld om de schade te herstellen. Houtrot wordt bijna altijd veroorzaakt door binnendringend vocht. Als u hier niets tegen onderneemt gaat het rotten gewoon door, ondanks een nieuwe verflaag. Het is daarom van belang de houtrot grondig aan te pakken en de rottende delen te vervangen.

De gespecialiseerde schilders hebben deze houtrot grondig aangepakt. De houtrot in de dakkapel, raamkozijnen, deuren, boeidelen en houtlijsten zijn vervangen en vervolgens geschilderd met kwaliteitsproducten.  Onze schilders werken enkel met hoogwaardige kwaliteitsproducten om te zorgen voor een strak eindresultaat en jarenlang plezier.

Schilderwerk en houtrotreparatie regio Wassenaar

Heeft uw woning ook te kampen met houtrot of wilt u uw woning laten schilderen? Neem dan vrijblijvend contact op met de schilders van J.Kuijper. Onze schilders zijn regelmatig actief in Wassenaar, Leidschendam, Voorburg en Den Haag. Wij rijden dan ook graag bij u langs om u een passend advies te geven.

Schilderwerk en Houtrot behandeling 0
Schilderwerk en Houtrot behandeling 1
Schilderwerk en Houtrot behandeling 2
Schilderwerk en Houtrot behandeling 3
Schilderwerk en Houtrot behandeling 4
Schilderwerk en Houtrot behandeling 5
Schilderwerk en Houtrot behandeling 6
Schilderwerk en Houtrot behandeling 7
Schilderwerk en Houtrot behandeling 8
Schilderwerk en Houtrot behandeling 9
Schilderwerk en Houtrot behandeling 10
Schilderwerk en Houtrot behandeling 11
Schilderwerk en Houtrot behandeling 12
Vraag vrijblijvend een offerte aan: