Houtrot in kozijnen herstellen

Houtrot

U heeft houtrot, wat nu? Er is vastgesteld dat u houtrot heeft in uw kozijnen of deuren, wat zijn de volgende stappen? Gelukkig is houtrot nooit een verloren zaak. Ons schildersbedrijf kan de schade altijd herstellen.

Bij deze woning in Voorburg is schildersbedrijf J.Kuijper onlangs bezig geweest met het herstel van houtrotschade. Ons schildersbedrijf komt bij u langs om te bekijken hoe ernstig de houtrot is en in hoeverre de schimmel zich in het houtwerk heeft verspreid. Onze specialist stelt vast wat voor houtsoort het betreft en aan welke omstandigheden het hout wordt blootgesteld. Vervolgens wordt er bepaald wat het beste plan van aanpak is om de houtrotschade te herstellen.

Houtrot herstellen

Op welke wijze de schade van houtrot hersteld moet worden, hangt af van de omvang waarin de schimmel zich heeft verspreid. Er zijn diverse opties voor houtrot herstel:

Reparatie 

In veel gevallen zijn uw rotte houtdelen goed te herstellen. Dit houdt in dat uw houtwerk met een houtrotvuller gerepareerd kan worden. Onze schilder gebruikt hierbij materialen van hoogwaardige kwaliteit zodat het levensduur met vele jaren wordt verlengd.

Deelvervanging

Indien de schadeomvang groot is, vervangen wij gehele delen van een kozijn of deur. Het deel met houtrot wordt verwijderd en zal vervangen worden met nieuw hout.

Complete vervanging

Voor het compleet vervangen van kozijnen en/of raamwerken en deuren bent u bij ons schildersbedrijf ook aan het juiste adres.

Houtrotspecialist Voorburg

Heeft u advies nodig? Bent u woonachtig in de regio Voorburg? Laat onze houtrotspecialist uw schade beoordelen of vraag vrijblijvend een offerte op. Wij helpen u graag tijdig zodat de schade niet kan toenemen.

Houtrot in kozijnen herstellen 0
Houtrot in kozijnen herstellen 1
Houtrot in kozijnen herstellen 2
Houtrot in kozijnen herstellen 3
Houtrot in kozijnen herstellen 4
Houtrot in kozijnen herstellen 5
Houtrot in kozijnen herstellen 6
Houtrot in kozijnen herstellen 7
Houtrot in kozijnen herstellen 8
Houtrot in kozijnen herstellen 9
Houtrot in kozijnen herstellen 10
Houtrot in kozijnen herstellen 11
Houtrot in kozijnen herstellen 12
Houtrot in kozijnen herstellen 13
Houtrot in kozijnen herstellen 14
Vraag vrijblijvend een offerte aan:
Ontvang 10% burenkorting op schilderwerk