Kleine verbouwing, groot verschil!

Renovatie

Gaat u een woning kopen of heeft u er onlangs een gekocht, maar is er weinig budget voor een verbouwing? Een verbouwing hoeft niet groot te zijn om een groot verschil te maken. Met enkele 'cosmetische' ingrepen kunt u toch vaak een groot verschil maken! 

Muren slopen, vernieuwd leidingwerk, nieuwe keuken, badkamer en toilet. Grote en kostbare ingrepen die vaak onderdeel uitmaken van een omvangrijke verbouwing. Soms is het niet eens nodig om deze zaken te verbouwen en kunt u met een kleine verbouwing al een flink verschil maken. Denk hierbij aan (binnen of buiten) schilderwerk, stucwerk en/of vliesbehang. Deze ingrepen kunnen een groot verschil maken omdat dit vooral gericht is op uitstraling. Goed schilderwerk, glad stucwerk of een scheurloze muur kunnen het aanzicht volledig bepalen.

Na nieuw geschilderd houtwerk ziet uw woning er weer fris en verzorgd uit. Glad gestucte muren geven gelijk het gevoel van nieuwbouw. Of laat uw muren voorzien van vliesbehang en een nieuwe verflaag in een eigentijdse kleur. 

Schakel ons schilders- en onderhoudsbedrijf in voor grote en kleine verbouwingen. Bent u benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen of bent u benieuwd naar de kosten? Vraag dan vrijblijvend een offerte aan!

Keukendeur opgeschuurd
Openslaande deuren opgeschuurd
Deur aflakken
Zolder verbouwen
Gladstrijken van de muur
Muur gesausd
Vraag vrijblijvend een offerte aan: