Kozijnen herstellen in Leidschendam

Houtrot

Onze schilders houden wel van een uitdaging. Schilderen gaat natuurlijk verder dan het aanbrengen van een laag verf op muren en kozijnen. Het herstellen van kozijnen maakt ook deel uit van ons dagelijkse routine. Vaak moet het herstel van hout gebeuren vanwege achterstallig onderhoud in combinatie met de welbekende houtrot.

In het verleden is houtrot herstel al vaak aan de orde geweest. Ook in Leidschendam heeft de houtrot weer flink huisgehouden. Het houten kozijn van de voordeur is door onze schilders eerst volledig houtrot-vrij gemaakt. Hierbij beitelt onze vakman alle rottende delen weg. Vervolgens wordt de plek behandeld, gevuld en geschuurd. Wanneer er een glad eindresultaat ontstaat, wordt het gehele kozijn geschuurd, gegrond en afgelakt.

Voorkomen is beter dan genezen

Wilt u meer weten over houtrot of wilt u meer projecten inzien? Lees dan onze pagina over houtrot. Heeft u houtrot gesignaleerd in uw eigen houtwerk, of wilt u uw houtwerk onderhouden om houtrot te voorkomen? Neem dan vrijblijvend contact met ons op.

Houtrot verwijderen
Houtrot
Houtrot verwijderen Leidschendam
Resultaat na houtrot herstel
Houtrot herstellen
Houtrot herstellen Leidschendam
Vraag vrijblijvend een offerte aan: