Kozijnen schilderen Leidschendam

Buitenschilderwerk

Als u in uw woning houten kozijnen heeft, dan is het verstandig om deze kozijnen regelmatig te schilderen. De verflaag beschermt namelijk uw hout tegen vocht. Zowel binnens- als buitenshuis ontstaat er namelijke vocht. Denk hierbij aan de damp die ontstaat door douchen en koken.

Het buitenschilderwerk van de kozijnen heeft veel te verduren door o.a. neerslag. Het is dus belangrijk om houten kozijnen goed te onderhouden en regelmatig te laten schilderen. Dit geldt natuurlijk voor binnen en buiten. Schildersbedrijf J.Kuijper heeft onlangs de kozijnen en deuren van deze woning in Leidschendam geschilderd. 

Wanneer kozijnen schilderen?

Uw kozijnen zijn aan een nieuwe verflaag toe als:

  • Het schilderwerk enige vorm van scheurtjes vertoont. Let daarbij vooral op de liggende onderdelen van de kozijnen, zoals een vensterbank. Hier beginnen de beschadigingen het snelst. Dit heeft mede te maken doordat neerslag hier het langsblijft liggen;
  • De verf zichtbaar beschadigd of verkleurd is;
  • De verf verpoedert (afgeeft) of niet meer goed hecht (blaasjes).

Zijn deze kenmerken al zichtbaar bij uw kozijnen? Ons schildersbedrijf is regelmatig actief in Leidschendam. Neem  vrijblijvend contact op met ons schildersbedrijf en vraag naar de mogelijkheden! Wij komen graag u keer bij u langs.

Kozijnen schilderen Leidschendam 0
Kozijnen schilderen Leidschendam 1
Kozijnen schilderen Leidschendam 2
Kozijnen schilderen Leidschendam 3
Kozijnen schilderen Leidschendam 4
Kozijnen schilderen Leidschendam 5
Kozijnen schilderen Leidschendam 6
Kozijnen schilderen Leidschendam 7
Kozijnen schilderen Leidschendam 8
Kozijnen schilderen Leidschendam 9
Vraag vrijblijvend een offerte aan:
Ontvang 10% burenkorting op schilderwerk