Schilder in Ypenburg

De onderhoudscyclus van verf gebruikt bij nieuwbouw is doorgaans 4 tot 5 jaar. Na deze periode is het raadzaam om uw schilderwerk te herzien.

lees meer

Houtrot in kozijnen herstellen

U heeft houtrot, wat nu? Er is vastgesteld dat u houtrot heeft in uw kozijnen of deuren, wat zijn de volgende stappen? Gelukkig is houtrot nooit een verloren zaak. Ons schildersbedrijf kan de schade altijd herstellen.

lees meer

Kozijnen schilderen Leidschendam

Als u in uw woning houten kozijnen heeft, dan is het verstandig om deze kozijnen regelmatig te schilderen. De verflaag beschermt namelijk uw hout tegen vocht. Zowel binnens- als buitenshuis ontstaat er namelijke vocht. Denk hierbij aan de damp die ontstaat door douchen en koken.

lees meer

Houtwerk schilderen Den Haag

Schildersbedrijf J.Kuijper heeft onlangs deze authentieke woning voorzien van nieuw schilderwerk. Het houtwerk en schilderwerk was is erg slechte staat en is daarom op diverse plekken gerestaureerd.

lees meer

Buitenschilderwerk in Voorburg

Schildersbedrijf J.Kuijper heeft enkele weken terug deze woning in Voorburg voorzien van nieuw schilderwerk. Bij deze woning was het schilderwerk van boeidelen, deuren en kozijnen in matige staat.

lees meer

Houtrot Woning Den Haag

Schildersbedrijf J.Kuijper heeft onlangs het buitenschilderwerk verzorgt voor dit prachtige pand in Den Haag. Dit pand had tevens te kampen met een grote hoeveelheid houtrot.

lees meer
Vraag vrijblijvend een offerte aan: