Renovlies aanbrengen woning Pijnacker-Nootdorp

Glasvlies- glasweefselbehang

Nieuwbouw en behang? Slimme keuze! Renovliesbehang aanbrengen bij een (nieuwbouw) woning is een logische en slimme keuze! Naast een mooi strak resultaat, heeft het ook nog functionele waarden! Dit behang versterkt namelijk en voorkomt scheurtjes bij werkende muren!

Renovliesbehang - ook wel vliesbehang - is helemaal van nu. Steeds vaker krijgen wij de vraag om muren te voorzien van renovlies zonder motief. Na het aanbrengen, sauzen onze schilders de muren in een gewenste kleur. Vliesbehang als ondergrond werkt verstevigend en zorgt voor een gladde muur die vergelijkbaar is met stukwerk.  

Vooral bij nieuwbouwwoningen is vliesbehang sterk aan te raden. Muren van nieuwbouwwoningen 'werken' nog een behoorlijke periode waardoor er lichte scheurtjes kunnen ontstaan. Door vliesbehang als onderlaag te gebruiken, zijn scheurtjes niet zichtbaar. Een perfecte oplossing dus om uw muren in perfecte staat te houden!

Renovliesbehang laten plaatsen in uw woning?

Wilt u renovliesbehang laten aanbrengen en eventueel laten sauzen? Neem dan vrijblijvend contact met ons op. Onze vakmensen denken graag met u mee!

Professionele behangers renovlies
Renovlies behang aanbrengen Pijnacker
Ruimte na aanbrengen renovlies
Vraag vrijblijvend een offerte aan:
Ontvang 10% burenkorting op schilderwerk