Schilderen muren van serviceflat te Wassenaar

Binnenschilderwerk

In Wassenaar heeft J.Kuijper 4 etages van serviceflat Zomerland geschilderd. Een flinke klus die goed ten einde is gebracht. Mede komt dit door een goede voorbereiding.

Schilderen Wassenaar

Voordat er bij Schilders- en onderhoudsbedrijf J.Kuijper wordt begonnen aan een klus wordt eerst goed met de klant besproken wat de wensen zijn. Tijdens deze bespreking proberen wij altijd een stapje verder te denken zodat ook op de lange termijn de klant tevreden blijft. Ook bij serviceflat Zomerland is een dergelijk gesprek gevoerd met als resultaat dat er vanaf het moment dat wij er waren snel en effectief gewerkt kon worden. Voor deze flat te Wassennaar zijn de volgende schilder werkzaamheden uitgevoerd:

Behandelingen muren:

  1. Ten eerste zijn alle loszittende verflagen deskundig verwijderd;
  2. Vervolgens is zijn gaten en andere oneffenheden opgevuld met vulmiddel;
  3. Totslot is het geheel dekkend behandeld met Sigmatex van Sigma Coatings. Sigma is een kwaliteitscoating die er aantoonbaar voor zorgt dat het resultaat langer goed blijft.

Uiteraard hebben wij het geheel netjes en compleet opgeleverd en hebben wij zoveel mogelijk rekening gehouden met de wensen van bewoners. Bent u benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen op het gebied van onderhoud of schilderwerk? Of bent u opzoek naar een schilder die de muren voor u kan schilderen zowel binnen als buiten? Neem dan vrijblijvend contact met ons op. Wij staan voor u klaar.

Schilderen muren van serviceflat te Wassenaar 0
Schilderen muren van serviceflat te Wassenaar 1
Schilderen muren van serviceflat te Wassenaar 2
Schilderen muren van serviceflat te Wassenaar 3
Schilderen muren van serviceflat te Wassenaar 4
Vraag vrijblijvend een offerte aan:
Ontvang 10% burenkorting op schilderwerk