Binnenschilderwerk Wassenaar

VvE

Nadat J. Kuijper eerder al de opdracht had gekregen om de muren van diverse etages te schilderen, mochten wij nu beginnen met het schilderen van de aankomsthal van Serviceflat Zomerland te Wassenaar.

Schilderen Wassenaar

Een leuke en uitdagende klus met als resultaat een frisse aankomsthal. Het schilderen van de aankomsthal is volgende de volgende fases uitgevoerd:

Behandelingen houtwerk:

  • De eerste stap was het grondig schoonwassen en schuren met water en verfreiniger.
  • Vervolgens is kaal hout bijgewerkt.
  • Oneffenheden repareren en overgronden. Door deze stap goed uit te voeren gaat het eindresultaat aantoonbaar langer mee.
  • Naden afkitten met acrylkit.
  • Het geheel eenmalig behandelen met een primer.
  • Het geheel dekkend behandelen met kwaliteitshoogglanslak.

Behandelingen muren:

  • Oneffenheden repareren en opvullen.
  • Het geheel dekkend behandelen met acryl muurverf. Ook hierbij kiezen wij bewust voor een verfsoort van een kwaliteitsmerk. Het resultaat is dan niet alleen mooier maar gaat ook langer mee. Prettig voor het oog maar dus ook prettig voor de portemonnee.

Dit project is uitgevoerd in goed overleg met directeur en huismeester van de serviceflat te Wassenaar. Dit betekent dat men te maken had met één vast contactpersoon en dat de eventuele overlast van het schilderwerk tot een minimum is beperkt. Woont u ook in Wassenaar en omgeving en bent u opzoek naar een schilder met oog voor kwaliteit? Neem dan vrijbijvend contact met ons op. Schilder- en onderhoudsbedrijf J. Kuijper is u graag van dienst wanneer het gaat om binnenschilderwerk, buitenschilderwerk of klein onderhoud. Wij zijn daarbij voornamelijk werkzaam in Wassenaar, Leidschendam, Voorburg, Den Haag en omgeving.

Binnenschilderwerk Wassenaar 0
Binnenschilderwerk Wassenaar 1
Binnenschilderwerk Wassenaar 2
Binnenschilderwerk Wassenaar 3
Binnenschilderwerk Wassenaar 4
Binnenschilderwerk Wassenaar 5
Binnenschilderwerk Wassenaar 6
Binnenschilderwerk Wassenaar 7
Binnenschilderwerk Wassenaar 8
Vraag vrijblijvend een offerte aan:
Ontvang 10% burenkorting op schilderwerk