Specialist in houtrot herstel

Heeft u houtrot in uw kozijnen, deuren of ramen? Dan kunnen we in veel gevallen houtrot herstel toepassen. Houtrot blijft een veel voorkomend probleem. Regen, vorst en zon stellen uw schilderwerk op de proef. Wanneer uw schilderwerk niet meer dekkend is en het houtwerk langdurig door vocht wordt belast, kan er houtrot ontstaan.

lees meer

Spierwitte kozijnen in Leidschendam

Heerlijk. Witte kozijnen (en een blauwe voordeur). De bewoner van deze woning in Leidschendam zit de komende tijd met een glimlach van oor tot oor. Want wat is dit toch een heerlijk aangezicht. Vindt u ook niet?

lees meer

Trappenhuis schilderen VvE

Bij panden met meerdere bewoners en gemeenschappelijke gedeelten, is onderhoud een van de belangrijkste taken van de VvE. Het woongenot van de bewoners wordt erg beïnvloed door de staat van het pand. Periodiek onderhoud kan de VvE op lange termijn veel kosten en zorgen besparen. J.Kuijper Schilders- en Onderhoudsbedrijf is een perfecte partner voor uw VvE, groot of klein.

lees meer

Schilders weer volop buiten aan het werk

De eerste zonnestralen hebben Nederland inmiddels lang en breed bereikt. De gemiddelde temperatuur klimt weer omhoog en de luchtvochtigheid wordt weer wat aangenamer. Met al deze veranderingen is het 'buitenschilderseizoen' officieel weer geopend. En dat betekent uiteraard dat onze schilders weer volop buiten aan het werk zijn!

lees meer

Gevel en kozijnen schilderen Delfgauw

Een mooi project uit de spreekwoordelijke 'oude doos'. In de lente van vorig jaar hebben onze schilders deze woning volledig voorzien van een nieuwe witte verflaag! Niks geeft meer voldoening dan witte verf die net is aangezet. Vindt u ook niet?

lees meer

Airless spuitwerk en stucen in Delft

Een nieuwe woning betekent ook vaak 'verbouwen'. Of het nu gaat om een kleine verbouwing of een grote, je wilt hoe dan ook dat je nieuwe woning volledig aansluit op je eigen smaak. Vaak maakt een nieuwe kleur op de muur al een groot verschil!

lees meer

Schilderen deuren en kozijnen in Voorburg

Veel neerslag zijn we inmiddels wel gewend in Nederland en daar kunnen we helaas niks aan doen. Waar u wel wat aan kunt doen is zorgen voor bescherming. Bescherming van uw houtwerk, bescherming voor uw woning.

lees meer

Binnenschilderwerk in Delft

Van nieuwbouw tot bestaande bouw en weer terug. Voor dit project nemen wij u mee naar het karakteristieke Delft waar onze schilders hebben gewerkt aan een woning uit begin 1900. 

lees meer

Binnenschilderwerk en stucen in Den Haag

Stucen en schilderen: dat is precies wat onze vaklieden hebben uitgevoerd bij deze woning in Den Haag. De grote dosis vakmanschap is terug te zien in het strakke eindresultaat! 

Een keurige werkwijze en een mooi eindresultaat is wat J.Kuijper Schilders- en Onderhoudsbedrijf kenmerkt.

lees meer

Kijkduin krijgt een pluim

Schildersbedrijf J.Kuijper werkt in alle uithoeken van Den Haag. Van Scheveningen tot Ypenburg, van Mariahoeve tot aan Kijkduin en uiteraard alles wat daar tussen valt!

Voor dit project moesten onze schilders in het zonnige Kijkduin zijn waar de voor- en achtergevel van deze woning onder handen werd genomen.

lees meer
Vraag vrijblijvend een offerte aan: