Schilderwerk woning Rijswijk

Buitenschilderwerk

U wilt natuurlijk dat uw woning er piekfijn uitziet. Goed verzorgd en mooi schilderwerk geeft natuurlijk een prachtige uitstraling, maar om die mooie uitstraling te behouden is ook goed onderhoud van het binnen- en buitenschilderwerk van groot belang.

Ook voor de levensduur van met name hout, is frequent schilderwerk erg belangrijk. Dit geldt vooral voor buitenschilderwerk. Goed onderhouden schilderwerk zorgt namelijk voor een goede beschermende functie tegen allerlei weersinvloeden. Daarom is het van belang dat uw schilderwerk regelmatig wordt vernieuwd.

Voor deze woning in Rijswijk heeft J.Kuijper Schilders- en Onderhoudsbedrijf zowel buiten- als binnenschilderwerk onder handen genomen. Door achterstallig onderhoud is het schilderwerk ernstig aangetast waardoor een grondige aanpak noodzakelijk was. Op diverse plaatsen is aangetast hout geconstateerd. Wanneer de verflaag niet meer dekkend is, is de kans op houtrot erg groot. Houtrot zorgt voor veel extra werkzaamheden. Houtrot dient geheel verwijderd te worden om terugkeer uit te sluiten. Ons schildersbedrijf adviseert dan ook om dit vroegtijdig te behandelen om extra kosten te voorkomen.

Schildersbedrijf Rijswijk en omstreken 

Bent u op zoek naar een schildersbedrijf in de omgeving van Rijswijk? J.Kuijper Schilders- en Onderhoudsbedrijf is het aangewezen schildersbedrijf voor uw werkzaamheden. Neem geheel vrijblijvend contact met ons op en informeer naar de mogelijkheden.

Schilderwerk woning Rijswijk 0
Schilderwerk woning Rijswijk 1
Schilderwerk woning Rijswijk 2
Schilderwerk woning Rijswijk 3
Schilderwerk woning Rijswijk 4
Schilderwerk woning Rijswijk 5
Schilderwerk woning Rijswijk 6
Schilderwerk woning Rijswijk 7
Vraag vrijblijvend een offerte aan: