Houtwerk lakken in Wassenaar

De herfst- en wintermaanden stellen uw houtwerk flink op de proef. De neerslag in deze maanden kan uw houtwerk ernstig aantasten als de verflaag niet meer optimaal is.

Nu de zon weer regelmatig doorkomt, is de perfecte tijd aangebroken om te inventariseren of deze neerslag zichtbare schade heeft achtergelaten.

lees meer

Schilders weer volop buiten aan het werk

De eerste zonnestralen hebben Nederland inmiddels lang en breed bereikt. De gemiddelde temperatuur klimt weer omhoog en de luchtvochtigheid wordt weer wat aangenamer. Met al deze veranderingen is het 'buitenschilderseizoen' officieel weer geopend. En dat betekent uiteraard dat onze schilders weer volop buiten aan het werk zijn!

lees meer

Schilderen woning te Wassenaar

Deze mooie vrijstaande woning te Wassenaar kon een kleine opknapbeurt wel gebruiken. Aan Schilder - en onderhoudsbedrijf J.Kuijper de eer om de woning van buiten schoon te maken en te verven.

lees meer

Binnenschilderwerk Wassenaar

Nadat J. Kuijper eerder al de opdracht had gekregen om de muren van diverse etages te schilderen, mochten wij nu beginnen met het schilderen van de aankomsthal van Serviceflat Zomerland te Wassenaar.

lees meer

Buitenschilderwerk Wassenaar

In Wassenaar hebben wij deze vrijstaande woning grondig aangepakt. Niet alleen zijn wij verantwoordelijk voor het gehele buitenschilderwerk maar hebben wij ook al het houtwerk behandeld en een aantal broodnodige reparaties uitgevoerd.

lees meer

Binnenschilderwerk Wassenaar

Als schildersbedrijf zijn wij ook vaak te vinden in Wassenaar voor diverse schildersklussen en onderhoudswerkzaamheden. In opdracht van een VvE uit Wassenaar hebben onze vakmensen dit pand volledig voorzien van nieuw binnenschilderwerk.

lees meer
Vraag vrijblijvend een offerte aan: