Wateringse Veld

Op zoek naar professioneel schilderwerk dat zowel binnen als buiten schittert in het prachtige Wateringse Veld? Zoek niet verder! Bij ons leveren we hoogwaardig vakmanschap en uitmuntende resultaten voor al uw schilderbehoeften. Of u nu uw woonkamer wilt opfrissen, uw gevel een nieuwe look wilt geven of uw hele pand wilt laten schilderen, ons team van ervaren schilders staat voor u klaar.

Strakke muren met renovlies behang!

Een nieuwbouw woning; alles nieuw, alles glad. Tenminste, niet voor lang! En dat geldt vooral voor uw muren! U heeft vast wel eens iets gehoord over scheuren die kunnen ontstaan in een nieuwbouwhuis na het stucen van de muren en plafonds? Een onontkoombaar feit. Helaas.

lees meer

Kamer stucen

De werkweek van onze vakmannen bestaat niet alleen maar uit verf en kwasten. Maar dat wist u natuurlijk al. Ons bedrijf zet zich namelijk breed in en is naast expert in schilderen, ook expert op het gebied van stuc- en timmerwerk, renovaties en vliesbehang.

lees meer

Gehele woning schilderen: binnen en buiten!

U heeft een woning gekocht. Of dit nou nieuwbouw is of bestaande bouw, het kan uiteraard voorkomen dat u niet helemaal tevreden bent over het schilderwerk. De kleur is niet naar wens, de staat van het schilderwerk is niet meer in orde, of de kwaliteit en afwerking van het schilderwerk is niet van het gewenste niveau. 

lees meer

Onze schilders beschikken over de expertise en de vaardigheden om uw visie tot leven te brengen. Met oog voor detail en gebruikmakend van de beste materialen zorgen we voor een duurzame en prachtige afwerking. Of u nu een klassieke uitstraling wenst of liever een modern kleurenpalet wilt, wij kunnen aan al uw wensen voldoen.

Naast schilderwerk bieden wij ook professioneel renovlies behang aan in Wateringse Veld. Renovlies behang is perfect om uw muren een strakke en egale uitstraling te geven. Het is duurzaam, scheuroverbruggend en zorgt voor een prachtig resultaat. Onze ervaren vakmensen zorgen voor een vakkundige plaatsing van het renovlies behang, zodat u jarenlang kunt genieten van een perfecte afwerking.

Heeft u daarnaast ook stucwerk nodig in Wateringse Veld? Wij hebben een team van stukadoors dat gespecialiseerd is in het leveren van hoogwaardig stucwerk. Of u nu uw muren wilt egaliseren, ornamenten wilt laten aanbrengen of uw plafonds wilt laten stuken, wij kunnen het allemaal. Met aandacht voor kwaliteit en precisie zorgen we voor een naadloze afwerking die uw interieur in Wateringse Veld naar een hoger niveau tilt.

Neem vandaag nog contact met ons op voor een vrijblijvende offerte. Ons team staat klaar om u te adviseren en uw schilder-, renovlies behang- en stucwerkprojecten in Wateringse Veld tot in de puntjes te verzorgen. Kies voor vakmanschap en kwaliteit, kies voor ons!

Vraag vrijblijvend een offerte aan: