Schilderbedrijf Zoetermeer

Als u voor ons kiest, kiest u voor kwaliteit

Ons schildersbedrijf komt ook in Zoetermeer

U woont in Zoetermeer? Bent op zoek naar een goede schilder in Zoetermeer of omstreken? Dan bent u op de juiste website beland. Maak kennis met schildersbedrijf J.Kuijper. Het schildersbedrijf waar schilders zijn uitgerust met jarenlang ervaring gecombineerd met een hoop vakkennis. Wij beschikken niet alleen over gedegen ervaring met betrekking tot schilderwerkzaamheden, maar ook zijn onze schilders op de hoogte van de laatste ontwikkeling omtrent schilderwerk. Dit geldt voor zowel schilderen als voor het onderhouden van uw woning te Zoetemeer. 

Schildersbedrijf met kwaliteit als uitgangspunt

Ons werkfilosofie is het bieden van kwaliteit tegen een eerlijke prijs. Kwaliteit bestaat bij Schildersbedrijf  J.Kuijper uit verschillende componenten. Ten eerste werken wij alleen met goede materialen. Zo is de verf die wij aanbrengen van het merk Sigma. Deze verf wordt alleen gebruikt door professionele en kwalitatief goede schilderbedrijven. Ten tweede kiezen wij voor persoonlijk contact. Bij ons heeft u maar één vast contactpersoon. 

Wij komen graag langs bij u woning te Zoetermeer

Een eerlijke prijs hanteren wij als schilder ook. Om u een duidelijk beeld te kunnen geven van de kosten, komen wij graag voor een vrijblijvend gesprek naar uw woning te Zoetermeer. Ons bedrijf is gelegen in Leidschenveen, dus niet ver van Zoetermeer

Onze schilderbedrijf houdt van duidelijke afspraken over schilderwerk. Zo geven wij u voordat het werk begint een duidelijk kostenoverzicht van alle schilderwerkzaamheden en nevenactiviteiten. Daarnaast berekenen wij geen onverwachtse kosten achteraf. Ben u daarom opzoek naar een schilder uit Zoetermeer (of omgeving) dan bent u bij Onderhoud- en schildersbedrijf J.Kuijper aan het juiste adres.

Vraag vrijblijvend een offerte aan: