Schilderwerk dakkapel Voorburg

Buitenschilderwerk

Goed schilderwerk is essentieel voor uw houtwerk. Wanneer uw houtoppervlakken bloot komen te liggen, sluipt houtrot gemakkelijk uw houtwerk in.

Schildersbedrijf J.Kuijper heeft onlangs voor deze woning in Voorburg onderhoud verricht aan de buitengevel. Onze schilders hebben de dakkapel gerenoveerd, houtrot verwijderd en het geheel mooi dekkend geschilderd.

Houtrot wordt bijna altijd veroorzaakt door binnendringend vocht. Als u houtrot verwaarloost, gaat het rottingsproces gewoon door wat resulteert in meer schade. Om het rottingsproces te stoppen, wordt het aangetaste hout verwijderd of indien mogelijk hersteld. Vervolgens kan het aflakken beginnen.

Naast de renovatie van de dakkapel heeft ons schildersbedrijf tevens het huis voorzien van een grote schilderbeurt, inclusief schuur.

Offerte voor schilderwerk

Woont u in Voorburg of omgeving en heeft u ook houtrot geconstateerd? Is uw dakkapel toe aan renovatie? Of zoekt u een schilder met oog voor perfectie? Neem dan vrijblijvend contact op met Schildersbedrijf J.Kuijper. Wij bespreken graag met u de mogelijkheden.

Schilderwerk dakkapel Voorburg 0
Schilderwerk dakkapel Voorburg 1
Schilderwerk dakkapel Voorburg 2
Vraag vrijblijvend een offerte aan:
Ontvang 10% burenkorting op schilderwerk