Airless spuitwerk

Airless spuitwerk is de nieuwste verftechniek voor een superstrak eindresultaat. Terwijl bij texen (traditioneel schilderwerk) de aanzet van de roller altijd zichtbaar blijft (zelfs bij professionele schilders), zorgt airless spuitwerk voor een afwerkingsniveau dat niet met rollen te vergelijken is.

U kunt airless spuitwerk toepassen op verschillende oppervlakten: op stucadoorswerk, maar ook over spackspuitwerk, spachtelputz, systeemplafonds en zelfs over bestaand schilderwerk. Een bijkomend voordeel is dat de structuur van het oppervlak, bijvoorbeeld bij schuurwerk, behouden blijft.

Airless spuitwerk levert keer op keer een fraai en gelijkmatig resultaat.

Hoe werkt airless spuiten?

  1. De pomp zuigt de verf op, waarna deze onder hoge druk door een zeer kleine opening uit het pistool wordt geperst.
  2. Door de verf onder hoge druk te vernevelen wordt het in minuscule druppeltjes verdeeld.
  3. Door de druppeltjes met een kracht van maar liefst 190 bar op het oppervlak te drukken, smelten de minuscule deeltjes samen en ontstaat een mooie egale verfverdeling.

Vanwege de hoge vloeistofdruk kan de verf met grote snelheid aangebracht worden. Voor Airless spuiten is geen of weinig verdunning nodig, dus er kan een veel grotere laagdikte bereikt worden. Het strakke resultaat van airless spuiten is bovendien is elke gewenste kleur mogelijk.

Neem voor airless spuitwerk contact met ons op

Op zoek naar een geschikt schildersbedrijf voor uw airless spuitwerk? Bij schildersbedrijf J.Kuijper bent u aan het juiste adres. Neem contact met ons op voor een offerte op maat.

Airless Spuitwerk projecten

Woning schilderen met airless spuitwerk

Airless spuitwerk, wie wil dat nou niet? Onder hoge druk - zonder toevoeging van lucht - wordt door een nauwe spuit verf (latex of lak) geperst. Door de hoge druk (100 tot 170 bar) ontstaat er een fijne nevel. Wanneer dit op wanden, deuren of kozijnen wordt gespoten, ontstaat er een egaal en streeploos resultaat!

lees meer

Airless spuitwerk en stucen

Wanneer u het meest strakke eindresultaat wilt voor uw schilderwerk, kies dan zonder twijfel voor airless spuitwerk. De verftechniek met een fantastisch glad eindresultaat. Een afwerkingsniveau dat niet met rollen te vergelijken is!

lees meer
Vraag vrijblijvend een offerte aan: