Renovatie

Renovatie is een belangrijk onderdeel om de levensduur van uw woning te verlengen. Goede renovatie levert op termijn dus geld op! Wij leveren een compleet pakket op het gebied van renovatie.

Bij de inspectie kijken wij welke zaken er gerenoveerd moeten worden en offreren deze. Zo komen er achteraf geen onverwachtse kosten. Vervolgens gaan wij over tot het uitvoeren van de renovatie. Hierbij leveren wij geen half werk. Kleine beschadigingen pakken wij meteen aan om grotere schades in de toekomst te voorkomen. Dit levert niet alleen een mooier resultaat maar dit bespaart u in de toekomst ook geld.

Wilt u weten wat wij voor u kunnen betekenen of bent u opzoek naar gedegen advies? Neem dan vrijblijvend contact met ons op.

Renovatie projecten

Kleine verbouwing, groot verschil!

Gaat u een woning kopen of heeft u er onlangs een gekocht, maar is er weinig budget voor een verbouwing? Een verbouwing hoeft niet groot te zijn om een groot verschil te maken. Met enkele 'cosmetische' ingrepen kunt u toch vaak een groot verschil maken! 

lees meer

Appartement renoveren Den Haag

De vakmensen van J.Kuijper hebben een mooi 'staaltje' werk geleverd... En dan hebben we het natuurlijk niet alleen over de openslaande deuren! Wij zijn erg blij met het eindresultaat. En trots ook. Natuurlijk!

lees meer
Vraag vrijblijvend een offerte aan: