Renovatie

Renovatie is een belangrijk onderdeel om de levensduur van uw woning te verlengen. Goede renovatie levert op termijn dus geld op! Wij leveren een compleet pakket op het gebied van renovatie.

Bij de inspectie kijken wij welke zaken er gerenoveerd moeten worden en offreren deze. Zo komen er achteraf geen onverwachtse kosten. Vervolgens gaan wij over tot het uitvoeren van de renovatie. Hierbij leveren wij geen half werk. Kleine beschadigingen pakken wij meteen aan om grotere schades in de toekomst te voorkomen. Dit levert niet alleen een mooier resultaat maar dit bespaart u in de toekomst ook geld.

Wilt u weten wat wij voor u kunnen betekenen of bent u opzoek naar gedegen advies? Neem dan vrijblijvend contact met ons op.

Renovatie projecten

Badkamer verbouwen Den Haag

U wilt uw huidige badkamer verbouwen? J.Kuijper Schilder- en onderhoudsbedrijf B.V. is gespecialiseerd in het renoveren van diverse ruimten, waaronder ook uw badkamer.

lees meer

Woning Renovatie Den Haag

In Den Haag heeft J.Kuijper schilder- en onderhoudsbedrijf onlangs een woning volledig gerenoveerd van A tot Z waarnaar een prachtig resultaat tot stand is gekomen.

lees meer
Vraag vrijblijvend een offerte aan:
Ontvang 10% burenkorting op schilderwerk