Schildersbedrijf Berkel en Rodenrijs

Bent u op zoek naar een professioneel en vakkundig schilderbedrijf voor uw woning in Berkel en Rodenrijs? Stop dan met zoeken. Bij ons schildersbedrijf bent u aan het juiste adres.

Schildersbedrijf waar kwaliteit op één staat!

Welkom op de website van schildersbedrijf J.Kuijper. Al jarenlang een gevestigde naam in Den Haag, Voorburg, Leidschendam en omstreken. En sinds kort zijn wij ook actief in de omgeving Berkel en Rodenrijs. Bij ons schilderbedrijf staat kwaliteit centraal. Het traject begint dan ook met duidelijke afspraken over prijs en werkzaamheden. Uw vaste contactpersoon begeleidt het trajact van A tot Z. 
Onze schilders - met jarenlange ervaring - werken met precisie en zorg. Bent u benieuwd naar de eind resultaten? Bekijk dan een selectie van ons werk

Neem vrijblijvend contact op

Heeft u behoefte aan schilderwerk - binnenschilderwerk of buitenschilderwerk - airless spuitwerk of houtrotreparatie? Neem dan geheel vrijblijvend contact met ons op. Wij rijden graag een keer langs uw woning in Berkel en Rodenrijs om mogelijke werkzaamheden met u te bespreken.

Vraag vrijblijvend een offerte aan: