Binnenschilderwerk

Het schilderen van binnenwerk zoals wanden, ramen, kozijnen en deuren doen wij met beleid. Zo letten wij ook op het feit dat er bij u binnen geschilderd moet worden. Wij zorgen ervoor dat er met beleid gewerkt wordt met zo weinig mogelijk overlast. Zo dekken we alles netjes af en ruimen iedere dag onze spullen op.

Wij volgen de nieuwste woontrends op de voet en kunnen daardoor u advies geven omtrent kleurstellingen.

Schilders- en onderhoudsbedrijf J. Kuijper werkt met hoogwaardige producten en heeft jarenlange ervaring in de schildersbranche. Zo maken wij bijvoorbeeld gebruik van de verven van Sigma. Dit geeft jarenlang plezier. Wij komen graag een keer bij u langs voor een vrijblijvende afspraak. Aarzel daarom niet maar neem contact met ons op. U kiest toch ook voor kwaliteit?

Nu 15% korting op het binnenschilderwerk voor huizen van 2 jaar of ouder! Profiteer van deze overheidsregeling en neem vrijblijvend contact op voor de voorwaarden.

Binnenschilderwerk projecten

Stralend wit in Pijnacker

Nieuwe woning gekocht? Gefeliciteerd! Uiteraard moet uw woning ook geschilderd worden. De wanden van een nieuwbouwwoning worden vaak 'behangklaar' opgeleverd. Deze wanden moeten vooraf voorzien worden van een dunne laag stucwerk.

lees meer
Vraag vrijblijvend een offerte aan:
Ontvang 10% burenkorting op schilderwerk