Binnenschilderwerk

Het schilderen van binnenwerk zoals wanden, ramen, kozijnen en deuren doen wij met beleid. Zo letten wij ook op het feit dat er bij u binnen geschilderd moet worden. Wij zorgen ervoor dat er met beleid gewerkt wordt met zo weinig mogelijk overlast. Zo dekken we alles netjes af en ruimen iedere dag onze spullen op.

Wij volgen de nieuwste woontrends op de voet en kunnen daardoor u advies geven omtrent kleurstellingen.

Schilders- en onderhoudsbedrijf J. Kuijper werkt met hoogwaardige producten en heeft jarenlange ervaring in de schildersbranche. Zo maken wij bijvoorbeeld gebruik van de verven van Sigma. Dit geeft jarenlang plezier. Wij komen graag een keer bij u langs voor een vrijblijvende afspraak. Aarzel daarom niet maar neem contact met ons op. U kiest toch ook voor kwaliteit?

Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen? Neem vrijblijvend contact met ons op. 

Binnenschilderwerk projecten

Muren sauzen in Nootdorp

Nu het kwik weer richting het nulpunt daalt en de trekvogels massaal ons land verlaten, verhuizen ook onze vakmensen van buiten naar binnen. Kozijnen en daklijsten maken plaats voor binnenmuren en plafonds. Een kleurrijke start van het binnenschilderwerk seizoen is onlangs gemaakt in Nootdorp. 

lees meer

Gehele woning schilderen: binnen en buiten!

U heeft een woning gekocht. Of dit nou nieuwbouw is of bestaande bouw, het kan uiteraard voorkomen dat u niet helemaal tevreden bent over het schilderwerk. De kleur is niet naar wens, de staat van het schilderwerk is niet meer in orde, of de kwaliteit en afwerking van het schilderwerk is niet van het gewenste niveau. 

lees meer
Vraag vrijblijvend een offerte aan:
Ontvang 10% burenkorting op schilderwerk