Glasvlies- glasweefselbehang

Glasvliesbehang (ook wel vliesbehang genoemd) heeft diverse mogelijkheden. Glasvezelbehang (glasweefselbehang of renovliesbehang) is uitermate geschikt voor slechte muren. Je kunt hier namelijk scheuren en barsten mee versterken.

Glasweefsel kan worden toegepast op nieuwe en bestaande wanden en op alle soorten ondergrond. Glasvezelbehang heeft door zijn structuur een mooie en warme uitstraling. Het is in verschillende structuren en motieven verkrijgbaar. Het behang wordt in wit geleverd en kan in iedere gewenste kleur worden geschilderd.

Een grondig advies van een vakman is daarom zeker aan te bevelen. J.Kuijper schilders- en onderhoudsbedrijf kan u helpen om de juiste keuze te maken. Daarnaast houden wij ons graag aanbevolen voor de plaatsing van de rollen glasvliesbehang. Samen met ons komt u tot een perfect resultaat.

Bent u geïnteresseerd? Vraag dan vrijblijvend een offerte aan of neem contact op voor meer informatie.

Glasvlies- glasweefselbehang projecten

Vliesbehang aanbrengen in Leidschendam-Voorburg

Laat uw muren opknappen met glasvezel, glasvlies, glasweefsel of renovlies behang! Een perfecte oplossing als u uw muren niet (opnieuw) wilt laten stucen. Welk vliesbehang u kiest, hangt af van de uitstraling (structuur of glad) die u wenst en de ondergrond (egaal of niet) waarop het vliesbehang wordt aangebracht.

lees meer

Renovlies aanbrengen woning Pijnacker-Nootdorp

Nieuwbouw en behang? Slimme keuze! Renovliesbehang aanbrengen bij een (nieuwbouw) woning is een logische en slimme keuze! Naast een mooi strak resultaat, heeft het ook nog functionele waarden! Dit behang versterkt namelijk en voorkomt scheurtjes bij werkende muren!

lees meer
Vraag vrijblijvend een offerte aan:
Ontvang 10% burenkorting op schilderwerk