Glasvlies- glasweefselbehang

Glasvliesbehang (ook wel vliesbehang genoemd) heeft diverse mogelijkheden. Glasvezelbehang (glasweefselbehang of renovliesbehang) is uitermate geschikt voor slechte muren. Je kunt hier namelijk scheuren en barsten mee versterken.

Glasweefsel kan worden toegepast op nieuwe en bestaande wanden en op alle soorten ondergrond. Glasvezelbehang heeft door zijn structuur een mooie en warme uitstraling. Het is in verschillende structuren en motieven verkrijgbaar. Het behang wordt in wit geleverd en kan in iedere gewenste kleur worden geschilderd.

Een grondig advies van een vakman is daarom zeker aan te bevelen. J.Kuijper schilders- en onderhoudsbedrijf kan u helpen om de juiste keuze te maken. Daarnaast houden wij ons graag aanbevolen voor de plaatsing van de rollen glasvliesbehang. Samen met ons komt u tot een perfect resultaat.

Bent u geïnteresseerd? Vraag dan vrijblijvend een offerte aan of neem contact op voor meer informatie.

Glasvlies- glasweefselbehang projecten

Renovlies aanbrengen woning Pijnacker-Nootdorp

Nieuwbouw en behang? Slimme keuze! Renovliesbehang aanbrengen bij een (nieuwbouw) woning is een logische en slimme keuze! Naast een mooi strak resultaat, heeft het ook nog functionele waarden! Dit behang versterkt namelijk en voorkomt scheurtjes bij werkende muren!

lees meer

Glasvliesbehang in Berkel en Rodenrijs

Laat de muren van uw woning behangen met glasvliesbehang voor een mooi en egale uitstraling! De behangers van J.Kuijper Schilders- en Onderhoudsbedrijf hebben jarenlange ervaring met het aanbrengen van glasvliesbehang. Naast glasvliesbehang heeft u ook keuze uit glasweefselbehang en renovliesbehang.

lees meer
Vraag vrijblijvend een offerte aan:
Ontvang 10% burenkorting op schilderwerk