Schildersbedrijf en onderhoud VvE

Bent u op zoek naar een schildersbedrijf of onderhoudsbedrijf voor uw VvE? Welkom bij J.Kuijper schilders- en onderhoudsbedrijf. Bij J.Kuijper schilders- en onderhoudsbedrijf kunt u terecht voor al uw schilder- en onderhoudswerkzaamheden. Of het nu gaat om buitenschilderwerk, binnenschilderwerk of onderhoudsdiensten. Door onze jarenlange ervaring met bedrijven, beseffen wij dat kwaliteit vanzelfsprekend moet zijn.

Onderhoud VvE

Samen met u maken wij voor uw VvE duurzame keuzes voor de lange termijn:

  • Onderhoudsplan op maat: Als bestuurder van een VvE wilt u de belangen van de appartement eigenaren zo optimaal mogelijk behartigen. Ook de eigenaren zijn vaak benieuwd naar een meerjarenonderhoudsplan / onderhoudsplanning. J.Kuijper schilders- en onderhoudsbedrijf kan voor u een meerjarig onderhoudsplan - met aandacht voor uw budget - opstellen waarin de huidige staat van onderhoud een deskundig advies krijgt.
  • Kostenbesparing: Met een meerjarig onderhoudsplan voorkomt u onnodige uitgaven. Door vroegtijdig zwakheden te constateren, voorkomt u onnodige werkzaamheden.
  • Kwaliteit: Bij J.Kuijper schilders- en onderhoudsbedrijf staat kwaliteit centraal. Wij gaan altijd gedegen en netjes te werk en u beschikt altijd over één, vast contactpersoon wat resulteert in een goede en duidelijke communicatie.

Uw VvE-schilder

J.Kuijper werkt alleen met hoogwaardige kwaliteitsproducten en specialisten die beschikken over een grote portie vakkennis en vakmanschap. Bent u benieuwd naar onze kwaliteiten? Bekijk een selectie van onze projecten.

Voor een vrijblijvend gesprek kunt u contact met ons opnemen. Wij staan graag tot uw dienst.

VvE projecten

Vraag vrijblijvend een offerte aan:
Ontvang 10% burenkorting op schilderwerk