Schildersbedrijf en onderhoud VvE

Bent u op zoek naar een schildersbedrijf of onderhoudsbedrijf voor uw VvE? Welkom bij J.Kuijper schilders- en onderhoudsbedrijf. Bij J.Kuijper schilders- en onderhoudsbedrijf kunt u terecht voor al uw schilder- en onderhoudswerkzaamheden. Of het nu gaat om buitenschilderwerk, binnenschilderwerk of onderhoudsdiensten. Door onze jarenlange ervaring met bedrijven, beseffen wij dat kwaliteit vanzelfsprekend moet zijn.

Onderhoud VvE

Samen met u maken wij voor uw VvE duurzame keuzes voor de lange termijn:

  • Onderhoudsplan op maat: Als bestuurder van een VvE wilt u de belangen van de appartement eigenaren zo optimaal mogelijk behartigen. Ook de eigenaren zijn vaak benieuwd naar een meerjarenonderhoudsplan / onderhoudsplanning. J.Kuijper schilders- en onderhoudsbedrijf kan voor u een meerjarig onderhoudsplan - met aandacht voor uw budget - opstellen waarin de huidige staat van onderhoud een deskundig advies krijgt.
  • Kostenbesparing: Met een meerjarig onderhoudsplan voorkomt u onnodige uitgaven. Door vroegtijdig zwakheden te constateren, voorkomt u onnodige werkzaamheden.
  • Kwaliteit: Bij J.Kuijper schilders- en onderhoudsbedrijf staat kwaliteit centraal. Wij gaan altijd gedegen en netjes te werk en u beschikt altijd over één, vast contactpersoon wat resulteert in een goede en duidelijke communicatie.

Uw VvE-schilder

J.Kuijper werkt alleen met hoogwaardige kwaliteitsproducten en specialisten die beschikken over een grote portie vakkennis en vakmanschap. Bent u benieuwd naar onze kwaliteiten? Bekijk een selectie van onze projecten.

Voor een vrijblijvend gesprek kunt u contact met ons opnemen. Wij staan graag tot uw dienst.

VvE projecten

Trappenhuis schilderen VvE

Bij panden met meerdere bewoners en gemeenschappelijke gedeelten, is onderhoud een van de belangrijkste taken van de VvE. Het woongenot van de bewoners wordt erg beïnvloed door de staat van het pand. Periodiek onderhoud kan de VvE op lange termijn veel kosten en zorgen besparen. J.Kuijper Schilders- en Onderhoudsbedrijf is een perfecte partner voor uw VvE, groot of klein.

lees meer
Vraag vrijblijvend een offerte aan:
Ontvang 10% burenkorting op schilderwerk