Houtrot, en nu?

Veel mensen verkiezen karaktervolle houten kozijnen boven kunststof kozijnen. Een vervelende maar onvermijdelijke bijkomstigheid van houten kozijnen is echter houtrot. Het tast uw houten kozijnen aan, waardoor verdere renovaties zoals schilderen weinig zin hebben.

Afhankelijk van de omvang van de houtrot, kan het zijn dat er een nieuw kozijn geplaatst moet worden. De vakmannen van Schildersbedrijf J.Kuijper zullen echter altijd eerst proberen uw kozijn te behouden, om de kosten voor u zo laag mogelijk te houden.

Laat uw houtrot daarom behandelen door de gespecialiseerde vaklui van Schilders- en onderhoudsbedrijf J.kuijper. Zo bent u in ieder geval verzekerd van een grondige opknapbeurt en een langdurige oplossing. Want bij ons staat kwaliteit op nummer één! 

Neem voor houtrot contact met ons op

Bent u op zoek naar een langdurige en vakkundige oplossing voor houtrot? Neem dan contact op met J.Kuijper schilders- en onderhoudsbedrijf. Wij komen de schade graag inventariseren zodat we de houtrot professioneel aan kunnen pakken en uw kozijnen weer als nieuw zijn!

Houtrot projecten

Specialist in houtrot herstel

Heeft u houtrot in uw kozijnen, deuren of ramen? Dan kunnen we in veel gevallen houtrot herstel toepassen. Houtrot blijft een veel voorkomend probleem. Regen, vorst en zon stellen uw schilderwerk op de proef. Wanneer uw schilderwerk niet meer dekkend is en het houtwerk langdurig door vocht wordt belast, kan er houtrot ontstaan.

lees meer

Houtrot repareren Voorburg

Houtrot kan een groot probleem vormen in deuren, kozijnen, of andere houten onderdelen. Het komt vaak voor in houten onderdorpels, houten verbindingen en kozijnen die veel aan weersomstandigheden bloot worden gesteld.

lees meer
Vraag vrijblijvend een offerte aan:
Ontvang 10% burenkorting op schilderwerk