Stucwerk

Stucadoors nodig in Den Haag of omstreken? Wij leveren stucwerk in verschillende oplossingen. Zo kunt u kiezen voor het standaard stucwerk maar is het ook mogelijk om te kiezen voor hoogwaardige, gepleisterde afwerkingen.

Wat echter bij elke oplossing centraal staat is de keuze voor kwaliteit en het advies op maat. Zo weet u zeker dat u lang kunt genieten van het eindresultaat en de juiste keuze.

Ook voor reparatie van stucwerk bent u bij ons aan het juiste adres. Stucadoors met jarenlange ervaring zijn in staat om kwalitatief te herstellen. Het herstellen van bijvoorbeeld oude, beschadigde plafonds, ornamenten of decoraties is geen probleem. Wij beschikken over een breed netwerk van specialisten.

Stucwerk projecten

Stucwerk zolderkamers

Heeft u een zolderkamer die nodig toe is aan een opknapbeurt? Schakel dan de vaklieden in van J.Kuijper schilders- en onderhoudsbedrijf! Wij toveren uw gehele zolder om tot een strakke ruimte die voor verschillende doeleinden gebruikt kan worden.

lees meer

Binnenschilderwerk en stucen in Den Haag

Stucen en schilderen: dat is precies wat onze vaklieden hebben uitgevoerd bij deze woning in Den Haag. De grote dosis vakmanschap is terug te zien in het strakke eindresultaat! 

Een keurige werkwijze en een mooi eindresultaat is wat J.Kuijper Schilders- en Onderhoudsbedrijf kenmerkt.

lees meer
Vraag vrijblijvend een offerte aan:
Ontvang 10% burenkorting op schilderwerk