Schilder Wassenaar

Voor als uw schilderwerkzaamheden in Wassenaar en omgeving

Ons schildersbedrijf komt ook in Wassenaar

U woont in Wassenaar en bent op zoek naar een goede schilder in Wassenaar of omstreken? Maak kennis met schilder J.Kuijper. De schilders van ons schildersbedrijf zijn uitgerust met jarenlang ervaring gecombineerd met een hoop vakkennis. Niet alleen beschikken wij over gedegen ervaring met betrekking tot schilderwerkzaamheden, maar ook zijn onze schilders op de hoogte van de laatste ontwikkeling omtrent schilderwerk. Dit geldt voor zowel schilderen als voor het onderhouden van uw woning te Wassenaar. 

Schildersbedrijf met kwaliteit als uitgangspunt

Kwaliteit tegen een eerlijke prijs. Dat is voor ons schilderbedrijf van essentieel belang. Kwaliteit is een begrip dat op het hele werkproces van toepassing is, van begin tot eind. Van ons kunt u dus een nette oplevering verwachten en wij gaan pas weg wanneer u tevreden bent. Bent u woonachtig in de omgeving van Wassenaar? Dan komen wij graag een keer langs voor een vrijblijvend gesprek.

Een schildersbedrijf in Wassenaar hoeft niet duur te zijn

Een eerlijke prijs hanteren wij als schilder ook. Niet alleen in de winter zijn er kortingen actief, maar ook in de zomermaanden. Schilderwerk voor een woning ouder dan 2 jaar? Bekijk de korting. Dit maakt schilderen wel extra interessant.

Onze schilderbedrijf houdt van duidelijke afspraken over schilderwerk. Zo geven wij u voordat het werk begint een duidelijk kostenoverzicht van alle schilderwerkzaamheden en nevenactiviteiten. Daarnaast berekenen wij geen onverwachtse kosten achteraf. Ben u daarom opzoek naar een schilder uit Wassenaar (of omgeving) dan bent u bij Onderhoud- en schildersbedrijf J.Kuijper op het juiste adres.

Vraag vrijblijvend een offerte aan: