Houtrot, en nu?

Veel mensen verkiezen karaktervolle houten kozijnen boven kunststof kozijnen. Een vervelende maar onvermijdelijke bijkomstigheid van houten kozijnen is echter houtrot. Het tast uw houten kozijnen aan, waardoor verdere renovaties zoals schilderen weinig zin hebben.

Afhankelijk van de omvang van de houtrot, kan het zijn dat er een nieuw kozijn geplaatst moet worden. De vakmannen van Schildersbedrijf J.Kuijper zullen echter altijd eerst proberen uw kozijn te behouden, om de kosten voor u zo laag mogelijk te houden.

Laat uw houtrot daarom behandelen door de gespecialiseerde vaklui van Schilders- en onderhoudsbedrijf J.kuijper. Zo bent u in ieder geval verzekerd van een grondige opknapbeurt en een langdurige oplossing. Want bij ons staat kwaliteit op nummer één! 

Neem voor houtrot contact met ons op

Bent u op zoek naar een langdurige en vakkundige oplossing voor houtrot? Neem dan contact op met J.Kuijper schilders- en onderhoudsbedrijf. Wij komen de schade graag inventariseren zodat we de houtrot professioneel aan kunnen pakken en uw kozijnen weer als nieuw zijn!

Houtrot projecten

Kozijnen herstellen in Leidschendam

Onze schilders houden wel van een uitdaging. Schilderen gaat natuurlijk verder dan het aanbrengen van een laag verf op muren en kozijnen. Het herstellen van kozijnen maakt ook deel uit van ons dagelijkse routine. Vaak moet het herstel van hout gebeuren vanwege achterstallig onderhoud in combinatie met de welbekende houtrot.

lees meer

Houtrot reparatie in Voorburg

Een vervelende bijkomstigheid van hout kozijnen is houtrot. Houtrot is een aantasting van het hout die wordt veroorzaakt door schimmels. Liever geen houtrot? Zorg er dan voor dat uw verfsysteem heel het jaar in orde is! Hoe ontstaat houtrot en hoe komt u er van af? Dat leggen wij u graag verder uit:

lees meer
Vraag vrijblijvend een offerte aan: