Badkamer verbouwen Den Haag

U wilt uw huidige badkamer verbouwen? J.Kuijper Schilder- en onderhoudsbedrijf B.V. is gespecialiseerd in het renoveren van diverse ruimten, waaronder ook uw badkamer.

lees meer

Woning Renovatie Den Haag

In Den Haag heeft J.Kuijper schilder- en onderhoudsbedrijf onlangs een woning volledig gerenoveerd van A tot Z waarnaar een prachtig resultaat tot stand is gekomen.

lees meer

Renovatie toilet Den Haag

Schilders- en onderhoudsbedrijf J.Kuijper heeft een toilet gerenoveerd te Den Haag. Het toilet is volledig van A tot Z gerenoveerd en gemoderniseerd.

lees meer

Renovatie Badkamer en toilet te Leidschendam

Een badkamer en toilet kunnen na een aantal jaren wel een flinke opknapbeurt gebruiken. Tenslotte wil je wel optimaal gebruik maken van de laatste mogelijkheden en is een te oubollige uitstraling van de badkamer of WC niet gewenst. Deze situatie deed zich ook voor te Leidschendam. De badkamer en WC waren aan een flinke renovatie toe en aan J.Kuijper schilder- en onderhoudsbedrijf de klus om dit te realiseren.

lees meer

Renovatie Den Haag

Deze werkzaamheden zijn uitgevoerd bij dit pand in Den Haag. Uitbreiden en vernieuwen van de bestaande elektra waarbij tevens een nieuwe stoppenkast met aardlekschakelaar werd geplaatst.

lees meer
Vraag vrijblijvend een offerte aan:
Ontvang 10% burenkorting op schilderwerk