Wateringen

Voor al uw schilderwerk en onderhoudswerk. J.Kuijper Schilders- en Onhoudersbedrijf nu nu ook in Wateringen. Bekijk hier enkele projecten die onlangs in Wateringen zijn afgerond.

Stucen maar!

Dat kunnen onze vakmensen wel; stucen. En niet zo'n beetje glad ook!

Wist u dat ons schilders- en onderhoudsbedrijf al kwaliteit levert sinds 1981? Dat zijn toch al de nodige jaren aan kennis, ervaring en vakmanschap. En dat is uiteraard goed terug te zien in de sprankelende kwaliteit van ons stucwerk. Tot in de details geperfectioneerd, zullen we maar zeggen. En daar zijn we best een beetje trots op.

lees meer

Kleine verbouwing, groot verschil!

Gaat u een woning kopen of heeft u er onlangs een gekocht, maar is er weinig budget voor een verbouwing? Een verbouwing hoeft niet groot te zijn om een groot verschil te maken. Met enkele 'cosmetische' ingrepen kunt u toch vaak een groot verschil maken! 

lees meer

Buitenschilderwerk in Wateringen

Op een heerlijke, zomerse dag heeft ons schildersbedrijf werkzaamheden uitgevoerd bij deze woning in Wateringen. Onze schilders hebben bij deze woning het schilderwerk van boeidelen en buitendeuren aangepakt.

lees meer

J.Kuijper Schilders- en Onderhoudsbedrijf is actief in regio Den Haag. Dus ook bij u in Wateringen. Onze schilders, stukadoors en behangers zijn met regelmaat actief in uw omgeving. Bij ons bedrijf kunt u terecht voor schilders (binnenschilderwerk en buitenschilderwerk), stukadoors (traditioneel stucwerk) en behangers (renovliesbehang, glasvliesbehang, glasweefselbehang). Een offerte opvragen is geheel vrijblijvend. We informeren u graag over de mogelijkheden voor uw woning in Wateringen.

Vraag vrijblijvend een offerte aan: