Buitenschilderwerk in hartje zomer

Op het moment van schrijven verkeren we al een aantal dagen in een hittegolf. Een beetje hitte weerhoudt onze schilder niet van het gebruiken van zijn kwast, alleen staat het kwik nu al een aantal dagen boven de 30 graden Celsius en dat is voor ons als schilders alles behalve ideaal, toch?

lees meer

Spierwitte kozijnen in Leidschendam

Heerlijk. Witte kozijnen (en een blauwe voordeur). De bewoner van deze woning in Leidschendam zit de komende tijd met een glimlach van oor tot oor. Want wat is dit toch een heerlijk aangezicht. Vindt u ook niet?

lees meer

Kozijnen schilderen Leidschendam

Als u in uw woning houten kozijnen heeft, dan is het verstandig om deze kozijnen regelmatig te schilderen. De verflaag beschermt namelijk uw hout tegen vocht. Zowel binnens- als buitenshuis ontstaat er namelijke vocht. Denk hierbij aan de damp die ontstaat door douchen en koken.

lees meer

Buitenschilderwerk basisschool Leidschendam

De schilders van Schildersbedrijf J.Kuijper hebben onlangs deze basisschool in Leidschendam weer laten stralen. Ons team van gedreven schilders hebben het buitenschilderwerk van deze basisschool volledig hersteld.

lees meer

Buitenschilderwerk vrijstaande woning Leidschendam

Woont u ook in Leidschendam of omgeving en wilt u ook u woning laten schilderen? Neem dan vrijblijvend contact met ons op. J.Kuijper Schilder- en onderhoudsbedrijf B.V. helpt u namelijk graag. Ook heeft u bij ons de mogelijkheid om gratis een offerte aan te vragen.

lees meer

Schilderwerk woning te Leidschendam

Door diverse weersomstandigheden is het schilderwerk van deze woning in Leidschendam aangetast met mos- en algvorming. Aan Schilderbedrijf en onderhoudsbedrijf J.Kuijper uit Den Haag de opdracht om het houtwerk van de woning schoon te maken en te voorzien van een nieuwe verflaag.

lees meer

Schilderen woning te Leidschendam

In Leidschendam heeft Onderhoud- en schildersbedrijf J.Kuijper een woning volledig geschilderd. Het eindresultaat is een fris uitziende villa die weer jaren mee kan.

lees meer
Vraag vrijblijvend een offerte aan: