Leidschendam

Ons schildersbedrijf is naast Voorburg, ook erg actief in Leidschendam. Van schilderwerk (binnen en buiten), houtrotherstel en vliesbehang tot complete renovaties. Bekijk hier enkele projecten die wij hebben afgerond in Leidschendam.

Buitenschilderwerk in hartje zomer

Op het moment van schrijven verkeren we al een aantal dagen in een hittegolf. Een beetje hitte weerhoudt onze schilder niet van het gebruiken van zijn kwast, alleen staat het kwik nu al een aantal dagen boven de 30 graden Celsius en dat is voor ons als schilders alles behalve ideaal, toch?

lees meer

Kozijnen herstellen in Leidschendam

Onze schilders houden wel van een uitdaging. Schilderen gaat natuurlijk verder dan het aanbrengen van een laag verf op muren en kozijnen. Het herstellen van kozijnen maakt ook deel uit van ons dagelijkse routine. Vaak moet het herstel van hout gebeuren vanwege achterstallig onderhoud in combinatie met de welbekende houtrot.

lees meer

Gehele woning stucen

Voor dit project hebben ons vakmensen de kwasten achterwege gelaten. Er werd in Leidschendam dan ook voornamelijk gestuct. Met drie man sterk werd de gehele woning binnen korte tijd volledig strak gestuct.

Strak eindresultaat. Daar wordt iedereen blij van, toch?

lees meer

Vliesbehang aanbrengen in Leidschendam-Voorburg

Laat uw muren opknappen met glasvezel, glasvlies, glasweefsel of renovlies behang! Een perfecte oplossing als u uw muren niet (opnieuw) wilt laten stucen. Welk vliesbehang u kiest, hangt af van de uitstraling (structuur of glad) die u wenst en de ondergrond (egaal of niet) waarop het vliesbehang wordt aangebracht.

lees meer

Spierwitte kozijnen in Leidschendam

Heerlijk. Witte kozijnen (en een blauwe voordeur). De bewoner van deze woning in Leidschendam zit de komende tijd met een glimlach van oor tot oor. Want wat is dit toch een heerlijk aangezicht. Vindt u ook niet?

lees meer

Lekkage vlekken in het schilderwerk

Helaas komt het soms voor dat je een lekkage in huis hebt. Een vervelende bijkomstigheid zijn lekkagevlekken. Deze vlekken wil je natuurlijk zo snel mogelijk verwijdert hebben.

lees meer

Kozijnen schilderen Leidschendam

Als u in uw woning houten kozijnen heeft, dan is het verstandig om deze kozijnen regelmatig te schilderen. De verflaag beschermt namelijk uw hout tegen vocht. Zowel binnens- als buitenshuis ontstaat er namelijke vocht. Denk hierbij aan de damp die ontstaat door douchen en koken.

lees meer

Buitenschilderwerk basisschool Leidschendam

De schilders van Schildersbedrijf J.Kuijper hebben onlangs deze basisschool in Leidschendam weer laten stralen. Ons team van gedreven schilders hebben het buitenschilderwerk van deze basisschool volledig hersteld.

lees meer

Buitenschilderwerk vrijstaande woning Leidschendam

Woont u ook in Leidschendam of omgeving en wilt u ook u woning laten schilderen? Neem dan vrijblijvend contact met ons op. J.Kuijper Schilder- en onderhoudsbedrijf B.V. helpt u namelijk graag. Ook heeft u bij ons de mogelijkheid om gratis een offerte aan te vragen.

lees meer

Schilderwerk woning te Leidschendam

Door diverse weersomstandigheden is het schilderwerk van deze woning in Leidschendam aangetast met mos- en algvorming. Aan Schilderbedrijf en onderhoudsbedrijf J.Kuijper uit Den Haag de opdracht om het houtwerk van de woning schoon te maken en te voorzien van een nieuwe verflaag.

lees meer

Voor zowel zakelijke als particulieren klanten levert ons schildersbedrijf graag hoogstaand schilderwerk. Bent u zoekende naar een schildersbedrijf in Leidschendam of omstreken? Dan zijn wij wellicht het schildersbedrijf wat u zoekt. J.Kuijper Schilders- en Onderhoudsbedrijf heeft jarenlange ervaring in de onderhoud- en schildersbranche. Van grote tot kleine klussen. Schilderwerk, timmerwerk, stukadoors; wij hebben het allemaal in huis. Bekijk onze diverse projecten in Leidschendam. Indien u vragen heeft, dan beantwoorden we die graag.  

Vraag vrijblijvend een offerte aan: