Projecten in Leidschendam

Ons schildersbedrijf is naast Voorburg, ook erg actief in Leidschendam. Van schilderwerk (binnen en buiten), houtrotherstel en vliesbehang tot complete renovaties. Bekijk hier enkele projecten die wij hebben afgerond in Leidschendam.

Spierwitte kozijnen in Leidschendam

Heerlijk. Witte kozijnen (en een blauwe voordeur). De bewoner van deze woning in Leidschendam zit de komende tijd met een glimlach van oor tot oor. Want wat is dit toch een heerlijk aangezicht. Vindt u ook niet?

lees meer

Lekkage vlekken in het schilderwerk

Helaas komt het soms voor dat je een lekkage in huis hebt. Een vervelende bijkomstigheid zijn lekkagevlekken. Deze vlekken wil je natuurlijk zo snel mogelijk verwijdert hebben.

lees meer

Kozijnen schilderen Leidschendam

Als u in uw woning houten kozijnen heeft, dan is het verstandig om deze kozijnen regelmatig te schilderen. De verflaag beschermt namelijk uw hout tegen vocht. Zowel binnens- als buitenshuis ontstaat er namelijke vocht. Denk hierbij aan de damp die ontstaat door douchen en koken.

lees meer

Buitenschilderwerk basisschool Leidschendam

De schilders van Schildersbedrijf J.Kuijper hebben onlangs deze basisschool in Leidschendam weer laten stralen. Ons team van gedreven schilders hebben het buitenschilderwerk van deze basisschool volledig hersteld.

lees meer

Buitenschilderwerk vrijstaande woning Leidschendam

Woont u ook in Leidschendam of omgeving en wilt u ook u woning laten schilderen? Neem dan vrijblijvend contact met ons op. J.Kuijper Schilder- en onderhoudsbedrijf B.V. helpt u namelijk graag. Ook heeft u bij ons de mogelijkheid om gratis een offerte aan te vragen.

lees meer

Schilderwerk woning te Leidschendam

Door diverse weersomstandigheden is het schilderwerk van deze woning in Leidschendam aangetast met mos- en algvorming. Aan Schilderbedrijf en onderhoudsbedrijf J.Kuijper uit Den Haag de opdracht om het houtwerk van de woning schoon te maken en te voorzien van een nieuwe verflaag.

lees meer

Schilderen woning te Leidschendam

In Leidschendam heeft Onderhoud- en schildersbedrijf J.Kuijper een woning volledig geschilderd. Het eindresultaat is een fris uitziende villa die weer jaren mee kan.

lees meer

Renovatie Badkamer en toilet te Leidschendam

Een badkamer en toilet kunnen na een aantal jaren wel een flinke opknapbeurt gebruiken. Tenslotte wil je wel optimaal gebruik maken van de laatste mogelijkheden en is een te oubollige uitstraling van de badkamer of WC niet gewenst. Deze situatie deed zich ook voor te Leidschendam. De badkamer en WC waren aan een flinke renovatie toe en aan J.Kuijper schilder- en onderhoudsbedrijf de klus om dit te realiseren.

lees meer

Voor zowel zakelijke als particulieren klanten levert ons schildersbedrijf graag hoogstaand schilderwerk. Bent u zoekende naar een schildersbedrijf in Leidschendam of omstreken? Dan zijn wij wellicht het schildersbedrijf wat u zoekt. J.Kuijper Schilders- en Onderhoudsbedrijf heeft jarenlange ervaring in de onderhoud- en schildersbranche. Van grote tot kleine klussen. Schilderwerk, timmerwerk, stukadoors; wij hebben het allemaal in huis. Bekijk onze diverse projecten in Leidschendam. Indien u vragen heeft, dan beantwoorden we die graag.  

Vraag vrijblijvend een offerte aan:
Ontvang 10% burenkorting op schilderwerk