Lekkage vlekken in het schilderwerk

Helaas komt het soms voor dat je een lekkage in huis hebt. Een vervelende bijkomstigheid zijn lekkagevlekken. Deze vlekken wil je natuurlijk zo snel mogelijk verwijdert hebben.

lees meer

Kozijnen schilderen Leidschendam

Als u in uw woning houten kozijnen heeft, dan is het verstandig om deze kozijnen regelmatig te schilderen. De verflaag beschermt namelijk uw hout tegen vocht. Zowel binnens- als buitenshuis ontstaat er namelijke vocht. Denk hierbij aan de damp die ontstaat door douchen en koken.

lees meer

Buitenschilderwerk basisschool Leidschendam

De schilders van Schildersbedrijf J.Kuijper hebben onlangs deze basisschool in Leidschendam weer laten stralen. Ons team van gedreven schilders hebben het buitenschilderwerk van deze basisschool volledig hersteld.

lees meer

Buitenschilderwerk vrijstaande woning Leidschendam

Woont u ook in Leidschendam of omgeving en wilt u ook u woning laten schilderen? Neem dan vrijblijvend contact met ons op. J.Kuijper Schilder- en onderhoudsbedrijf B.V. helpt u namelijk graag. Ook heeft u bij ons de mogelijkheid om gratis een offerte aan te vragen.

lees meer

Schilderwerk woning te Leidschendam

Door diverse weersomstandigheden is het schilderwerk van deze woning in Leidschendam aangetast met mos- en algvorming. Aan Schilderbedrijf en onderhoudsbedrijf J.Kuijper uit Den Haag de opdracht om het houtwerk van de woning schoon te maken en te voorzien van een nieuwe verflaag.

lees meer

Schilderen woning te Leidschendam

In Leidschendam heeft Onderhoud- en schildersbedrijf J.Kuijper een woning volledig geschilderd. Het eindresultaat is een fris uitziende villa die weer jaren mee kan.

lees meer

Renovatie Badkamer en toilet te Leidschendam

Een badkamer en toilet kunnen na een aantal jaren wel een flinke opknapbeurt gebruiken. Tenslotte wil je wel optimaal gebruik maken van de laatste mogelijkheden en is een te oubollige uitstraling van de badkamer of WC niet gewenst. Deze situatie deed zich ook voor te Leidschendam. De badkamer en WC waren aan een flinke renovatie toe en aan J.Kuijper schilder- en onderhoudsbedrijf de klus om dit te realiseren.

lees meer
Vraag vrijblijvend een offerte aan:
Ontvang 10% burenkorting op schilderwerk