Gehele woning schilderen: binnen en buiten!

U heeft een woning gekocht. Of dit nou nieuwbouw is of bestaande bouw, het kan uiteraard voorkomen dat u niet helemaal tevreden bent over het schilderwerk. De kleur is niet naar wens, de staat van het schilderwerk is niet meer in orde, of de kwaliteit en afwerking van het schilderwerk is niet van het gewenste niveau. 

lees meer

Trappenhuis schilderen VvE

Bij panden met meerdere bewoners en gemeenschappelijke gedeelten, is onderhoud een van de belangrijkste taken van de VvE. Het woongenot van de bewoners wordt erg beïnvloed door de staat van het pand. Periodiek onderhoud kan de VvE op lange termijn veel kosten en zorgen besparen. J.Kuijper Schilders- en Onderhoudsbedrijf is een perfecte partner voor uw VvE, groot of klein.

lees meer

Binnenschilderwerk en stucen in Den Haag

Stucen en schilderen: dat is precies wat onze vaklieden hebben uitgevoerd bij deze woning in Den Haag. De grote dosis vakmanschap is terug te zien in het strakke eindresultaat! 

Een keurige werkwijze en een mooi eindresultaat is wat J.Kuijper Schilders- en Onderhoudsbedrijf kenmerkt.

lees meer

Kijkduin krijgt een pluim

Schildersbedrijf J.Kuijper werkt in alle uithoeken van Den Haag. Van Scheveningen tot Ypenburg, van Mariahoeve tot aan Kijkduin en uiteraard alles wat daar tussen valt!

Voor dit project moesten onze schilders in het zonnige Kijkduin zijn waar de voor- en achtergevel van deze woning onder handen werd genomen.

lees meer

Onze handen aan de Guirlande

Goed buitenschilderwerk brengt meerdere voordelen met zich mee. Naast het visuele aspect biedt goed buitenschilderwerk ook onderhoud aan uw woning wat het behoud van uw pand weer ten goede komt. Weer en wind stellen buitenschilderwerk goed op de proef. Schakel daarom een vakkundige buitenschilder in!

lees meer

Schilder in Ypenburg

De onderhoudscyclus van verf gebruikt bij nieuwbouw is doorgaans 4 tot 5 jaar. Na deze periode is het raadzaam om uw schilderwerk te herzien.

lees meer

Schildersbedrijf Den Haag

Sinds 1981 is J.Kuijper Schilders- en Onderhoudsbedrijf een begrip in Den Haag en omstreken. Ons schildersbedrijf is actief in zowel de particulieren- als de zakelijke markt. Daarnaast werken onze schilders ook in opdracht van diverse VvE's. Bent u op zoek naar een schildersbedrijf voor uw woning in Den Haag? Zoek dan niet verder. Met onze jarenlange ervaring in de schildersbranche, weten wij overal raad mee. Onze schilders werken zeer efficiënt en net. Onze schilders laten geen rommel achter, alleen een strak eindresultaat. Zoekt u een schildersbedrijf met een hoogwerker in Den Haag? Ook dat is geen probleem! Neem voor vragen contact met ons op of vraag geheel vrijblijvend een offerte aan voor schilderwerk.

Vraag vrijblijvend een offerte aan:
Ontvang 10% burenkorting op schilderwerk