Schildersbedrijf

Al sinds 1981 is ons schildersbedrijf actief in de branche. Inmiddels hebben wij honderden tevreden klanten geholpen aan nieuw schilderwerk. Naast particulieren, werkt ons schildersbedrijf ook voor diverse VvE kantoren.

Spierwitte kozijnen in Leidschendam

Heerlijk. Witte kozijnen (en een blauwe voordeur). De bewoner van deze woning in Leidschendam zit de komende tijd met een glimlach van oor tot oor. Want wat is dit toch een heerlijk aangezicht. Vindt u ook niet?

lees meer

Trappenhuis schilderen VvE

Bij panden met meerdere bewoners en gemeenschappelijke gedeelten, is onderhoud een van de belangrijkste taken van de VvE. Het woongenot van de bewoners wordt erg beïnvloed door de staat van het pand. Periodiek onderhoud kan de VvE op lange termijn veel kosten en zorgen besparen. J.Kuijper Schilders- en Onderhoudsbedrijf is een perfecte partner voor uw VvE, groot of klein.

lees meer

Schilders weer volop buiten aan het werk

De eerste zonnestralen hebben Nederland inmiddels lang en breed bereikt. De gemiddelde temperatuur klimt weer omhoog en de luchtvochtigheid wordt weer wat aangenamer. Met al deze veranderingen is het 'buitenschilderseizoen' officieel weer geopend. En dat betekent uiteraard dat onze schilders weer volop buiten aan het werk zijn!

lees meer

Gevel en kozijnen schilderen Delfgauw

Een mooi project uit de spreekwoordelijke 'oude doos'. In de lente van vorig jaar hebben onze schilders deze woning volledig voorzien van een nieuwe witte verflaag! Niks geeft meer voldoening dan witte verf die net is aangezet. Vindt u ook niet?

lees meer

Airless spuitwerk en stucen in Delft

Een nieuwe woning betekent ook vaak 'verbouwen'. Of het nu gaat om een kleine verbouwing of een grote, je wilt hoe dan ook dat je nieuwe woning volledig aansluit op je eigen smaak. Vaak maakt een nieuwe kleur op de muur al een groot verschil!

lees meer

Schilderen deuren en kozijnen in Voorburg

Veel neerslag zijn we inmiddels wel gewend in Nederland en daar kunnen we helaas niks aan doen. Waar u wel wat aan kunt doen is zorgen voor bescherming. Bescherming van uw houtwerk, bescherming voor uw woning.

lees meer

Binnenschilderwerk in Delft

Van nieuwbouw tot bestaande bouw en weer terug. Voor dit project nemen wij u mee naar het karakteristieke Delft waar onze schilders hebben gewerkt aan een woning uit begin 1900. 

lees meer

Binnenschilderwerk en stucen in Den Haag

Stucen en schilderen: dat is precies wat onze vaklieden hebben uitgevoerd bij deze woning in Den Haag. De grote dosis vakmanschap is terug te zien in het strakke eindresultaat! 

Een keurige werkwijze en een mooi eindresultaat is wat J.Kuijper Schilders- en Onderhoudsbedrijf kenmerkt.

lees meer

Kijkduin krijgt een pluim

Schildersbedrijf J.Kuijper werkt in alle uithoeken van Den Haag. Van Scheveningen tot Ypenburg, van Mariahoeve tot aan Kijkduin en uiteraard alles wat daar tussen valt!

Voor dit project moesten onze schilders in het zonnige Kijkduin zijn waar de voor- en achtergevel van deze woning onder handen werd genomen.

lees meer

Onze handen aan de Guirlande

Goed buitenschilderwerk brengt meerdere voordelen met zich mee. Naast het visuele aspect biedt goed buitenschilderwerk ook onderhoud aan uw woning wat het behoud van uw pand weer ten goede komt. Weer en wind stellen buitenschilderwerk goed op de proef. Schakel daarom een vakkundige buitenschilder in!

lees meer

Schilderwerk buiten

Besparen op kwaliteit? Dat wilt natuurlijk niemand! Kies daarom altijd voor een schildersbedrijf die kwaliteit tastbaar maakt. Met onze jarenlange ervaring kunt u er van uitgaan dat elke opdracht met een hoge kwaliteit wordt opgeleverd. Het schilderen van uw woning is een flinke klus wat goed en zorgvuldig uitgevoerd moet worden. Als u schilderwerk een jaar alweer gebreken vertoont, wordt u daar natuurlijk alles behalve vrolijk van. Voorkomen is beter dan genezen en besteed dit werk dan ook uit aan de schilders van J.Kuijper. Vakkundige schilders en hoogwaardige producten zorgen er voor dat u schilderwerk optimaal is. Schilderwerk waar u jaren lang plezier van heeft. U kunt onze schilders inzetten voor het schilderen van o.a. gevel, deuren en kozijnen, schuttingen, tuinhuisjes/schuur, dakkapel, boeidelen en daklijsten. 

Schilderwerk binnen

Loslatende verf, verkleuring of diverse blaasjes en/of scheurtjes? Dat zijn uiteraard signalen dat uw schilderwerk toe is aan vernieuwing! Binnenschilderwerk lijkt simpel. Toch komt hier meer bij kijken dan u denkt. Naast de nodige tijd en energie, gaat dit ook vaak gepaard met flinke spierpijn, schouderklachten of rugklachten. Pak daarom ook niet zelf de kwast, maar besteed dit werk uit aan een professionele schilder. Onze vakmensen geven u professioneel advies, voeren het binnenschilderwerk uit (eventueel in combinatie met vliesbehang), herstellen beschadigingen en restaureren houtwerk (kozijnen en deuren). Onze vakkundige schilders voorzien uw woning razendsnel van het mooiste schilderwerk. Kijk rustig verder op onze website of vraag vrijblijvend een offerte op via het offerteformulier.

Vraag vrijblijvend een offerte aan:
Ontvang 10% burenkorting op schilderwerk