Houtrot reparatie in Voorburg

Een vervelende bijkomstigheid van hout kozijnen is houtrot. Houtrot is een aantasting van het hout die wordt veroorzaakt door schimmels. Liever geen houtrot? Zorg er dan voor dat uw verfsysteem heel het jaar in orde is! Hoe ontstaat houtrot en hoe komt u er van af? Dat leggen wij u graag verder uit:

lees meer

Airless spuitwerk en stucen

Wanneer u het meest strakke eindresultaat wilt voor uw schilderwerk, kies dan zonder twijfel voor airless spuitwerk. De verftechniek met een fantastisch glad eindresultaat. Een afwerkingsniveau dat niet met rollen te vergelijken is!

lees meer

Kozijnen schilderen in Voorburg

Onze schilders hebben onlangs mooi werk geleverd in Voorburg. De opdracht was dit keer vrij eenvoudig: de kozijnen aan de voorgevel moeten geschilderd worden. En als u de buitenkant van uw woning laat schilderen, dan gaat u natuurlijk voor de beste kwaliteit.

Met de jarenlange ervaring van ons schildersbedrijf is de keuze snel gemaakt, toch?

lees meer

Schilderen deuren en kozijnen in Voorburg

Veel neerslag zijn we inmiddels wel gewend in Nederland en daar kunnen we helaas niks aan doen. Waar u wel wat aan kunt doen is zorgen voor bescherming. Bescherming van uw houtwerk, bescherming voor uw woning.

lees meer

Houtrot repareren Voorburg

Houtrot kan een groot probleem vormen in deuren, kozijnen, of andere houten onderdelen. Het komt vaak voor in houten onderdorpels, houten verbindingen en kozijnen die veel aan weersomstandigheden bloot worden gesteld.

lees meer

Buitenschilderwerk in Voorburg

Schildersbedrijf J.Kuijper heeft enkele weken terug deze woning in Voorburg voorzien van nieuw schilderwerk. Bij deze woning was het schilderwerk van boeidelen, deuren en kozijnen in matige staat.

lees meer

Binnenschilderwerk in Voorburg

In Voorburg heeft schildersbedrijf J.Kuijper onlangs een woning voorzien van nieuw schilderwerk. Voor deze woning in Voorburg zijn wanden en plafonds hersteld waarnaar vervolgens geschilderd.

lees meer

Schilderwerk Voorburg

Voor een woning in Voorburg heeft schilder J.Kuijper het schilderwerk gerealiseerd. Deze woning in Voorburg werd voorzien van een nieuwe verflaag op daklijsten en dakkapellen. Tevens werd het hekwerk onder handen genomen.

lees meer
Vraag vrijblijvend een offerte aan:
Ontvang 10% burenkorting op schilderwerk