Schilderen deuren en kozijnen in Voorburg

Veel neerslag zijn we inmiddels wel gewend in Nederland en daar kunnen we helaas niks aan doen. Waar u wel wat aan kunt doen is zorgen voor bescherming. Bescherming van uw houtwerk, bescherming voor uw woning.

lees meer

Houtrot repareren Voorburg

Houtrot kan een groot probleem vormen in deuren, kozijnen, of andere houten onderdelen. Het komt vaak voor in houten onderdorpels, houten verbindingen en kozijnen die veel aan weersomstandigheden bloot worden gesteld.

lees meer

Houtrot in kozijnen herstellen

U heeft houtrot, wat nu? Er is vastgesteld dat u houtrot heeft in uw kozijnen of deuren, wat zijn de volgende stappen? Gelukkig is houtrot nooit een verloren zaak. Ons schildersbedrijf kan de schade altijd herstellen.

lees meer

Buitenschilderwerk in Voorburg

Schildersbedrijf J.Kuijper heeft enkele weken terug deze woning in Voorburg voorzien van nieuw schilderwerk. Bij deze woning was het schilderwerk van boeidelen, deuren en kozijnen in matige staat.

lees meer

Timmer- en schilderwerk Voorburg

Een nette woning zonder zorgen draagt bij aan uw woongenot. Zo heeft Schilder- en Onderhoudsbedrijf J.Kuijper onlangs één van de meeste ‘vergeten’ ruimten van een woning onder handen genomen: de zolder.

lees meer

Binnenschilderwerk in Voorburg

In Voorburg heeft schildersbedrijf J.Kuijper onlangs een woning voorzien van nieuw schilderwerk. Voor deze woning in Voorburg zijn wanden en plafonds hersteld waarnaar vervolgens geschilderd.

lees meer

Schilderwerk Voorburg

Voor een woning in Voorburg heeft schilder J.Kuijper het schilderwerk gerealiseerd. Deze woning in Voorburg werd voorzien van een nieuwe verflaag op daklijsten en dakkapellen. Tevens werd het hekwerk onder handen genomen.

lees meer
Vraag vrijblijvend een offerte aan:
Ontvang 10% burenkorting op schilderwerk