Behandelingen van het houtwerk

Allereerst hebben onze schilders het houtwerk grondig behandeld. Het houtwerk is schoongewassen en geschuurd. Geen onbelangrijke stap in het proces. Wanneer het verfwerk van een woning goed wordt schoongemaakt en geschuurd gaat het schilderwerk aantoonbaar langer mee. 

Daarnaast hebben onze schilders bij dit pand verflagen verwijderd waarnaar het kale hout is gegrond. Ook de stopverfranden zijn aangeheeld. En tot slot, daar waar nodig was, zijn oneffenheden gerepareerd en overgegrond.

Na deze goede voorbereiding is het geheel behandeld met een S2U kwaliteitsprimer. Vervolgens is alles behandeld met een hoogglanslak in de kleuren zoals deze van te voren met de klant was besproken.

Eindresultaat schilderwerk

Het eindresultaat? Een authentiek pand in perfecte staat die mede dankzij de grondige aanpak en het gebruik van kwaliteitsproducten weer jarenlang mee kan. Onze schilder werkt alleen met hoogstaande producten en precisie. Zo maken wij onder andere gebruik van het verfmerk Sigma. Dit staat garant voor jarenlang plezier.

Heeft u ook behoefte aan een schilderwerk? Voor binnen en/of buiten? Schilders- en onderhoudsbedrijf beschikt over een vakbekwaam team schilders die u woning weer laten stralen. Neem voor meer informatie vrijblijvend contact met ons op.

Schilderwerk deuren en kozijnen Den Haag 0
Schilderwerk deuren en kozijnen Den Haag 1
Schilderwerk deuren en kozijnen Den Haag 2
Schilderwerk deuren en kozijnen Den Haag 3
Schilderwerk deuren en kozijnen Den Haag 4
Schilderwerk deuren en kozijnen Den Haag 5
Schilderwerk deuren en kozijnen Den Haag 6
Schilderwerk deuren en kozijnen Den Haag 7
Vraag vrijblijvend een offerte aan: