Bij houtrot aan kozijnen, deuren of ramen denkt u waarschijnlijk gelijk aan een nieuw kozijn, deur of raam? Gelukkig is dit vaak niet nodig. In veel gevallen herstellen onze schilders de delen die houtrot bevatten. Dit is natuurlijk goedkoper dan het uitslopen en geheel vernieuwen van kozijnen, deuren of ramen. Na een gesprek met onze adviseur, kunnen wij u adviseren wat voor u de voordeligste oplossing is. In veel gevallen is houtrot te repareren door nieuwe technieken en hoogwaardige materialen te gebruiken.
Houtrot ontstaat doordat water doordringt naar het kale hout. Dit kan gebeuren doordat de verf niet meer dekkend is of een kitlaag niet waterdicht is. Lees meer over houtrot.

Naast het herstel van houtrot zijn tevens de deuren en kozijnen gelakt. Het schilderwerk van deze woning in Den Haag zal de komende jaren weer in goede staat verkeren.

Houtrot reparatie in Den Haag

Heeft uw woning houtrot en bent u zoekende naar een schildersbedrijf die u hierbij kunt helpen? Heeft u vragen over ons aanbod of wilt u een vrijblijvende offerte, neem dan gerust contact met ons op.

Buitenschilderwerk kozijnen en deuren 0
Buitenschilderwerk kozijnen en deuren 1
Buitenschilderwerk kozijnen en deuren 2
Buitenschilderwerk kozijnen en deuren 3
Buitenschilderwerk kozijnen en deuren 4
Buitenschilderwerk kozijnen en deuren 5
Buitenschilderwerk kozijnen en deuren 6
Buitenschilderwerk kozijnen en deuren 7
Buitenschilderwerk kozijnen en deuren 8
Buitenschilderwerk kozijnen en deuren 9
Vraag vrijblijvend een offerte aan:
Ontvang 10% burenkorting op schilderwerk