Strakke muren met renovlies behang!

Glasvlies- glasweefselbehang

Een nieuwbouw woning; alles nieuw, alles glad. Tenminste, niet voor lang! En dat geldt vooral voor uw muren! U heeft vast wel eens iets gehoord over scheuren die kunnen ontstaan in een nieuwbouwhuis na het stucen van de muren en plafonds? Een onontkoombaar feit. Helaas.

Wat is nou precies de oorzaak van deze vervelende scheuren? Bij een nieuwbouwwoning moet u altijd rekening houden met het 'werken' van uw muren en het (nog) aanwezige vocht in uw woning. Hierdoor kunnen zet scheurtjes ontstaan in muren en plafonds. De scheurtjes kunnen een doorn in het oog zijn. Gelukkig biedt renovlies een uitkomst!

Renovliesbehang

Renovliesbehang is een glad behang met het uiterlijk van een gestuukte muur. Het heeft een fijne, gladde structuur én werkt verstevigend. Door dit aan te brengen op uw muren, zijn scheurtjes niet zichtbaar en behoudt u de strakke en gladde uitstraling van uw muren!

Uiteraard is dit behang ook aan te brengen bij oudere woningen. Renovlies is gemaakt van papier i.c.m. vezels. Het renovliesbehang overbrugt scheurvorming in de muren en draagt bij aan een glad en strak geheel. 

Onze behangers brengen renovliesbehang naadloos aan waardoor u feitelijk niks ziet van het behang. Een egale, strakke muur is het enige dat overblijft!

Heeft u interesse? Neem vrijblijvend contact met ons op!

Behangers Den Haag
Renovliesbehang Den Haag
Renovliesbehang laten plaatsen
Schilders renovlies
Renovlies aanbrengen
Schilder plaatst renovliesbehang
Keuken afdekken
Vraag vrijblijvend een offerte aan: