Gevel en kozijnen schilderen Delfgauw

Buitenschilderwerk

Een mooi project uit de spreekwoordelijke 'oude doos'. In de lente van vorig jaar hebben onze schilders deze woning volledig voorzien van een nieuwe witte verflaag! Niks geeft meer voldoening dan witte verf die net is aangezet. Vindt u ook niet?

Dé periode voor buitenschilderwerk nadert. Nog enkele weken en onze schilders zijn weer volop te zien in de buitenlucht. 

Periode buitenschilderwerk

Niet iedere periode is gunstig om buiten te schilderen. Wanneer het te koud is, heeft de verf te lang nodig om te drogen. Is het te warm? Dan droogt de verf te snel waardoor het resultaat 'streperig' kan worden. De beste periode om schilderwerk uit te besteden ligt tussen de maanden april en oktober. Gedurende deze periode zijn de temperaturen en de luchtvochtigheid het meest gunstig. De perfecte temperatuur ligt tussen de 10 tot 25 graden, met een maximale luchtvochtigheid van 75 procent. Want wanneer het te vochtig is buiten, hecht en droogt de verf slechter. 

Offerte aanvragen schilderwerk

Wilt u van de zomer een prachtig geschilderde gevel en/of houtwerk? Plan dan alvast uw afspraak in bij ons schildersbedrijf. Uiteraard kunt u ook geheel vrijblijvend een offerte opvragen via het offerteformulier.

Schilder Delfgauw
Lakken houtwerk
Onderkant openslaande deuren na lakken
Raamkozijn en raamdorpel eindresultaat
Raamkozijn eindresultaat
Openslaande deuren na lakken
Schilderwerk gevel
Lakken raamkozijnen
Vraag vrijblijvend een offerte aan:
Ontvang 10% burenkorting op schilderwerk