Schilders weer volop buiten aan het werk

Buitenschilderwerk

De eerste zonnestralen hebben Nederland inmiddels lang en breed bereikt. De gemiddelde temperatuur klimt weer omhoog en de luchtvochtigheid wordt weer wat aangenamer. Met al deze veranderingen is het 'buitenschilderseizoen' officieel weer geopend. En dat betekent uiteraard dat onze schilders weer volop buiten aan het werk zijn!

Door het heftige weer in de herfst- en wintermaanden, heeft uw woning/schilderwerk een hoop te verduren gehad. Regen, sneeuw en vorst stellen uw schilderwerk op de proef en kunnen de nodige schade achterlaten. Daarom is het verstandig om uw schilderwerk in het voorjaar te inspecteren.

Constateert u schade aan uw houtwerk of schilderwerk? Dan is het tijd om aan de spreekwoordelijke bel te trekken. Schakel tijdig een vakschilder in om onnodige kosten te voorkomen. Indien u (te) lang wacht met het herstel van uw houtwerk en/of schilderwerk, dan is de kans groot dat de schade alleen maar groter wordt. 

Plan een afspraak bij ons in en wij geven u graag vrijblijvend een offerte. Mooi geschilderd houtwerk is toch ook de kers op de taart voor uw woning?

Raamkozijnen
Voordeur geschuurd
Voordeur in de grondlak
Deur schilderen
Drogen van verf raamkozijnen
Houten raamkozijn afgelakt
Schildersbedrijf Wassenaar
Raamkozijn na aflakken
Schilderwerk Wassenaar
Schilderwerk raam tweede verdieping
Vraag vrijblijvend een offerte aan:
Ontvang 10% burenkorting op schilderwerk